Sådan genopdager du din personlige stil efter at være blevet mor 

Når du bliver mor, ændrer alt sig – og det gælder også din sans for personlig stil. Pludselig er der så mange andre prioriteter, der kæmper om din opmærksomhed, og det kan være let at give slip på dig selv en smule. Men hvis du ikke er tilfreds med den måde, du klæder dig på nu, hvor du er blevet mor, skal du ikke bekymre dig – der er enkle trin, du kan tage for at få din modeglæde tilbage! I dette blogindlæg giver vi dig nogle tips til, hvordan du kan genopdage din personlige stil, efter du er blevet mor. 

Når man er blevet mor, kan det være svært at finde tid til at udtrykke sin personlige stil. Mellem arbejde, pasning af børnene og orden i hjemmet er der simpelthen ikke tid nok til at sammensætte et moderigtigt outfit. Det er dog vigtigt at tage sig tid til sig selv og udtrykke sin unikke sans for stil.  

Hjemmesiden SmartMom.dk er en fantastisk ressource til at finde stilfuldt tøj, der også er praktisk for mødre på farten. Med et bredt udvalg af tøj, sko og tilbehør er du sikker på at finde et outfit, der udtrykker din personlige stil. Så tag dig lidt tid til dig selv og kig på hjemmesiden i dag. 

Hvordan var din personlige stil, før du fik børn?  

Da jeg var yngre, kunne min personlige stil bedst beskrives som “eklektisk” Jeg elskede at blande og matche forskellige dele for at skabe unikke looks. Jeg var aldrig bange for at eksperimentere, og jeg ændrede ofte min hårfarve og frisure.  

Min garderobe var fuld af lyse farver og dristige mønstre. Men efter at jeg fik børn, undergik min stil en stor forandring. Pludselig blev komfort min højeste prioritet. Jeg fandt mig selv i at gribe efter jeans og sweatshirts i stedet for kjoler og stiletter. Jeg begyndte også at klæde mig mere praktisk og valgte sneakers i stedet for sandaler.  

Og selv om jeg stadig elsker mode, har jeg ikke længere tid eller energi til at sammensætte indviklede outfits. I dag er min stil meget mere afslappet, end den plejer at være. Men det er helt i orden med mig – for komfort er nøglen, når man jagter små børn hele dagen lang! 

Hvordan har din personlige stil ændret sig, siden du er blevet mor?  

Da jeg blev mor, ændrede min personlige stil sig helt klart. Før elskede jeg at gå i høje hæle og kjoler, men nu finder jeg mig selv i gang med at vælge flade sko og jeans oftere.  

Jeg er også meget mere forsigtig med, hvad jeg tager på. Jeg vil ikke blive opdaget med en spytplet på min skjorte, så jeg prøver at holde mig til mørkere farver, som skjuler pletter bedre. Alt i alt er jeg blevet meget mere praktisk i mit modevalg, siden jeg blev mor. Men det betyder ikke, at jeg er holdt op med at bekymre mig om mit udseende.  

Jeg sørger stadig for at tage mig tid til at sammensætte et smigrende outfit hver dag. Når alt kommer til alt, hjælper det mig med at føle mig godt tilpas – og det er vigtigt, når man jager efter et lille barn hele dagen!