Lala Berlin styles hos Frk. Himmelblå

Opgrader din garderobe med lækre styles fra det populære, tyske fashionbrand Lala Berlin. Alle kan trænge til lækkert kvalitetstøj, der gør det lige lidt sjovere, at klæde sig på om morgenen, og når man skal ud. Her kan du læse mere om de nye styles fra Lala Berlin.  

Giv din garderobe et boost 

Det er altid rart at kunne give sin garderobe et boost, men det skal ikke bare være hvad som helst. Der er stor forskel på at gå ned i en hvilken som helst high street butik og købe et stykke tøj, og på at investere i luksus, der er designet til at holde, både i stil og kvalitet.  

Vi bliver i det hele taget mere og mere kvalitetsbevidste, når der kommer til tøj. Det er blevet et meget større fokus på, hvordan tøj produceres, og hvor lang tid det er ment at holde. Dermed er det ikke lige så sjovt mere at købe noget, der kun holder i en vask eller to, før det er ødelagt. Det giver heller ikke den samme luksuriøse følelse, som de nye styles fra Lala Berlin. Det er især de ikoniske tørklæder, triangle Trinity Classic, fra Lala Berlin, der har fået meget opmærksomhed både på sociale medier og i modeblade. De smukke cashmere-tørklæder, giver et boost til ethvert outfit, og kan opgradere et enkelt look, til at få lidt kant og et pift af luksus.  

Lala Berlin er perfekt til din capsule wardrobe  

Luksus er nemlig et vigtigt nøgleord, når man skal sammensætte den perfekte garderobe. Den perfekte garderobe, består af kvalitetstøj, og behøver slet ikke at være specielt omfangsrig. Det at gå for en såkaldt capsule wardrobe, er blevet svært populært. Det går ud på, at man har få, men gode stykker tøj, der med fordel kan kombineres med hverandre i forskellige looks.  

For at kunne få mest muligt ud af sin garderobe, er det helt essentielt, at man fokuserer på at købe tøj i høj kvalitet. Det er tøj, der er lavet for at vare mere, end kun et par sæsoner, og der er lala Berlin perfekt. Basisplag med et touch af det lille ekstra og de smukke accessoires, som tørklæder og tasker, er som skræddersyet til capsule wardrobe konceptet. Det er også den perfekte måde at indføre lidt personlig stil i sin garderobe. Det sender et signal om, at man er kvalitetsbevidst, når det kommer til tøj, men også i livet generelt.  

Vi er generelt blevet meget mere bevidste når det kommer til tøj, og det er også vejen til en lidt mere bæredygtig garderobe. At have nøgleplag i god kvalitet, og så kunne slå til, når der kommer noget helt specielt og krydre det med smukke accessoires, er den helt rigtige vej til den perfekte garderobe. Det hele handler om, hvordan ting passer sammen, og hvis du køber meget fra et godt brand du kan lide, så er du sikker på, at det bliver en rød tråd gennem hele din garderobe og din tøjstil. God kvalitet, er ikke bare smukt, det holder også længere og giver din garderobe en følelse af luksus og velvære.