Doushed purple, white and silver

ZIITO – For my clothes

DSC_5315 DSC_5332 DSC_5340 DSC_5343
DSC_5322 DSC_5338
Hej piger <3 ENDELIG kan jeg løfte sløret for mit nye fine tøjstativ, som jeg er helt forelsket i. Åh hvor er det fint og hvor er det bare så rart, endelig at have plads til nærmest alt mit tøj – det giver et helt andet overblik, udtryk og jeg føler for alvor jeg har mit eget lille walk-in-closet, hvilket altid har været min drøm, det kan jeg ikke lægge skjul på.

Jeg faldt over Ziito’s produkter på facebook og vidste at jeg måtte eje ét af deres tøjstativer, hvilket forholdsvist hurtigt blev en realitet. Stativet er rent faktisk så stort, at jeg har svært ved at få ét helt billede, hvor man ser fra bund til top – da mit værelse heller ikke er det største. I hvertfald har jeg valgt stativet der hedder Ziito Dressda jeg elsker at kunne have mine lange kjoler hængende på stativet, samt jakker og andre lidt længere cardiganer, jeg normalt ville være nødt til at folde sammen og ligge i skabet.

Jeg er virkelig vild med stativet, det er råt og passer perfekt til mit ellers feminine tøj. Jeg går stadig og overvejer nogle hylder til bukser og sko måske, men nu må vi se. Min søster og jeg kigger stadig efter lejlighed, så jeg ser lige tiden an – måske vi snart finder drømmeboligen, det krydser vi fingre for. I hvertfald har Ziito et kæmpe udvalg af forskellige slags stativer, store, små, på hjul, på ben, som ophæng og ligeledes hylder mv. I kan se hele deres udvalg lige her. Vi skrives ved senere – kisses!

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Doushed purple, white and silver