BUCH COPENHAGEN SALE

Zalando wishes

Skærmbillede 2013-11-18 kl. 07.07.19

Hej søde piger. Ih hvor har jeg bare travlt for tiden, føler slet ikke jeg har nok tid, det er virkelig noget som kan gå mig på – jeg har 1000 ting i mit hovede som jeg rigtig gerne vil nå og gøre – heriblandt også MEGET mere blogging, men jeg ved simpelhen ikke hvor jeg skal finde denne tid. Imorgen ser dog ud til at være en dag, med mere tid end de seneste. Min søster og jeg er jo i denne uge alene hjemme, da mine forældre er rejst til Dubai <3 Og vi er slet ikke misundelig, nej! ;-) Hihi. Så jeg hygger så meget med hende, og idag har jeg været på 2x hold i fitness med dejlige Amalie, så jeg er helt smadret i kroppen og glæder mig virkelig max til at komme i seng og sove.

Imorgen efter skole, skal min søster og jeg hygge også regner jeg med nogle outfitbilleder til Jer også. Jeg har en masse at skrive, som jeg tænker at gøre imorgen, men først vil jeg lige vise Jer nogle ønsker jeg har fra Zalando – jeg ville elske at eje det hele. Jeg synes især sengebetrækkende er virkelig fine og gennemførte.

Rammen kan findes her // Skrift til vægdekoration her // Bloomingville kopper her // Sølvfad her // Pelstæppe lige her // Rosemunde top lige her // Gråmeleret bluse her // Gråt sengetøj med mønster her // Lilla/guld sengetøj her // 

Jeg håber I får en dejlig aften, sov rigtig dejligt <3Love Caroline

Dette indlæg indeholder affiliate links.

10 kommentarer

 • Gigi

  Der er flere af de links som ikke virker søde Caroline.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline :-)
  Det ville være super fedt med et indlæg hvor du fortæller om hvordan din nye skole er, om du er glad for det eller ej og om du syntes hhx er spændende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej smukke Caroline. Er vildt inspireret af din stil, syntes at den er så fin og unik! Var forresten til fødselsdag i Buch i søndags og du er simpelthen så flink.

  Jeg har lige set din gamle ‘makeup og hudpleje rutine’ på youtube. Du viser en highlighter fra MAC, som er sådan lidt glimmer agtig og jeg er helt vild med den. Kan du huske hvad den hedder og evt. hvilket nr eller farve den er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg har også lige set din video på youtube, som hedder ‘natural, but false eyelashes’. Du siger at du bruger lashes fra Hanne Bang, men hvilket nr bruger du fra mærket? Og skader det ens egne øjenvipper at bruge lashes?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har svaret jer begge i mit tideligere indlæg <3 Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Links virker ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BUCH COPENHAGEN SALE