GOLDEN, EXCLUSIVE & UNIQUE LOOK

“You’re in love with a girl who’s in love with the world.”

Godaften smukke piger,
Jeg ligger i min seng og er udmattet efter en weekend med arbejde og en masse lektier. Men jeg glæder mig til hele den kommende uge, som er fyldt med hyggeture med min søde mor, veninderne og en masse andre spændende ting, som i vil høre mere om på bloggen.

Men et af de meste spændende ting jeg skal lave er, et outlet. Som i jo har hørt en masse om, mange af jer skrev at i godt kunne tænkte jer at deltage, så nu skal i få lov at komme. Det bliver holdt hjemme hos mig, i vores orangeri. Vi vil sætte en masse tøjstativer om, med alt det tøj min mor, søster og jeg sælger. Udover det vil der kommer sko, og en masse interiør, som jeg ved i vil elske.


Det bliver afholdt på søndag d. 9/9 kl. 11 – men hvis kun 10 af jer kan komme, vil det simpelhen blive for meget arbejde for os. Så skriv lige i kommentarfeltet hvis i regner med at komme, og tag endelig jeres veninder, og familie med – jo flere desto bedre. Der vil være god musik, og måske lidt lækkerier, i løbet af dagen. Jeg håber i lige vil skrive om i vil komme – sov rigtig godt piger <3 Kys!

Skærmbillede 2014-10-05 kl. 16.49.11
Lidt billeder fra den sidste måned – tænkte at det kunne være sjovt at se nogle flere ‘hverdagsbilleder’ <3 KyS!

41 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GOLDEN, EXCLUSIVE & UNIQUE LOOK