1. ADVENT KONKURRENCE

YOUR LAST CHANCE

picmonkey-image1 picmonkey-image
Dark brown boots from Ugg HERE / Valentino-A-Like bag HERE / Grey boots from Ugg HERE / Glitter bodystocking HERE / Black night-set HERE

Hej piger! Så er det ved at være sidste chance, for at spare penge hos Nelly. Jeg har fundet en smule flere favoritter, som jeg ikke fik vist jer i mit Black Friday indlæg, som I kan se her. Jeg har fundet mine højtelskede Ugg bamsestøvler, som altså har været mit absolutte vinter-musthave, igennem de sidste mange år. Jeg er mest til den lave model, som virkelig er cool – jeg synes sagtnes man kan bære dem til dagligt, uden at det ser sjusket ud. Jeg er i år, særligt vild med den brune og den grå farve, som begge er lækre, på hver deres måde – og når ja, så holder de altså også fusserne varme her i de kolde måneder. Udover bamsestøvlerne, har jeg fundet en fin, lille Valentino-lignende taske, som er perfekt at have over skulderen, hvad end man skal i byen, til julefrokost eller blot på juleshopping – den er virkelig fin!

Afsluttende, måtte jeg selv bukke under, og bestille den fine glitrende bodystocking hjem. Den er såååå flot og jeg glæder mig til at se den på. Jeg tror den er så fin og meget anvendelig her til jul og nytår. Som en ekstra lille deltaje, er flot under- og nattøj altid fordelagtigt, både for sig selv og kæresten, hvis man har én. Jeg føler mig altid godt tilpas i mit yndlings undertøj og synes bare man får en anden veltilpashed, når man selv synes det er flot – er det ikke rigtigt? Jeg håber I får en dejlig aften, jeg vil tage på lidt søndagsshopping med C nu, kys og forresten tak til alle Jer, der allerede har deltaget i min adventskalender – så hyggeligt at læse Jeres kommentarer <3
linje-prikket2x-31
Hi Ladies! So now it’s about to be the last chance to save money at your Nelly musthaves! I have just founded my last favorite items, beside all my musthaves from this post. My Ugg-boots is a true winter-essential, we all need warm feet and these will keep them cosy and warm. I also love the cute Valentino-a-like bag, which is perfect for the coming Christmas parties or just for some Christmas shopping. The sparkeling bodystocking was just an eye-catcher, omg! I couldn’t resist is, so right now, I’m looking forward to receive with and show it on. To end this post, I just wanted to show you the sexy lace underwear – lovely, right? I wish you an amazing afternoon <3 xoxo

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.