HAPPINESS

YOUNGBLOOD, mineral iluminating tint

Hej sødeste piger – ih hvor jeg bare nyder livet her på Cypern, jeg savner allerede at lave nogle ting derhjemme, men jeg nyder SÅ meget at slappe af og tilbringe hele dagen med skønne Emilie, ved enten poolen eller stranden. Idag har det været SÅ skønt at vågne op og have en hel dag i solen, og vi har allerede fået en fin, brun kulør – elsker det!

Før jeg tog afsted hjemmefra, var jeg nogle dage forinden oppe hos Beauty House, for at få lavet mine negle igen, og her viste søde Gitte mig et nyt produkt fra Youngblood som jeg ville elske. Rigtig nok, måtte jeg have denne mineral ilumination body tint med mig hjem. Den giver huden en varm og glitrende glød, jeg bruger den på arme, ben og i halsområdet. Den er lavet af Shea Butter, Argan og Avocado olier. Du får den smukkeste hud, har ikke prøvet noget som denne før. 

Ligeså snart jeg er kommet hjem, må jeg bare tjekke om det samme produkt måske også findes til ansigtet. Det kunne være såå lækkert! Nu vil Emilie og jeg gøre os helt færdige og klar, også vil vi mødes med min forældre til aftensmad ved vandet. Jeg håber I får en rigtig dejlig aften <3


10 kommentarer

 • Hej søde Caroline!;)Hvis man ikke bruger falske vipper som dig – er der så en mascara du kan anbefale?Håber i har det godt på Cypern, og elsker din blog!Knus fra Karoline:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lyder rigtig lækkert! :-)Jeg spurgte dig i et tidligere indlæg, hvor du havde købt din brune bandeau bikinitop henne – hvortil du svarede River Island. Men det er altså ikke den top jeg mener, jeg mener den uden stropper med en form for "sløjfe" i midten ;-) Håber du forstår.. Synes nemlig den er super fin, og ville gerne vide hvor den er fra. Fortsat god ferie! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline. Håber du nyder din ferie, som det lyder til! :D Når du kommer hjem til Danmark, gider du så ikke lave et indlæg om alle de hud/hår'produkter du har dig? Evt. tage et billed af alt du ejer og bruger. Jeg kunne godt tænke mig at se hele din samling. :O) Mvh Natascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline. Håber du nyder din ferie, som det lyder til! :D Når du kommer hjem til Danmark, gider du så ikke lave et indlæg om alle de hud/hår'produkter du har dig? Evt. tage et billed af alt du ejer og bruger. Jeg kunne godt tænke mig at se hele din samling. :O) Mvh Natascha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tror faktisk at hun har skrevet at den er fra H&M; :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline<3 Du er så god til at tage billeder! Og så ville jeg også bare lige høre hvordan har du lavet det nederste på din blog, altså det der (Follow me with bloglovin) og at det der<3Jeg syntes bare det er så flot lavet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Natascha;) Tusind tak, det kan du tro jeg gør. Hvor er det bare en god idé til et indlæg, vil jeg rigtig gerne lave, skriver det ned med det samme:)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde du<3 Tusind, tusind tak – hvor er du bare sød, det er jeg SÅ glad for at du synes:) Det nederste på min blog er faktisk bare nogle Gadgets jeg har tilføjet inde i blogger, under layout – også har jeg lavet 3 billeder, som er dem du kan se med 'Go Follow Me On Bloglovin' – og når jeg har sat de billeder ind, kan man før man udgiver Gadgeten tilføje et link, og der har jeg fundet det link som nu passede til hvert billede. Håber du forstår,Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak for hjælpen<3 Du er bare så sød! elsker bare din blog<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celena

  Hej Caroline det er din hvide /rosa kjole med flæserne det var mig som skrev i sin tid om du ville overveje at sælge :) venlig hilsen celena

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HAPPINESS