MOVING OUT ∙ NEW APARTMENT

YOUGLOW ∙FEW ITEMS LEFT

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage6 PicMonkey Collage7

Hej piger <3 I husker vel nok YOUGLOW? Min lille baby, som jeg arbejde meget på, men desværre også mødte en masse udfordringer ved. Det er ikke ‘bare’ lige at starte en webside op, det skal fungere med leverandørerne, du skal finde de rigtige varer og ikke mindst gøre det på så kort tid som muligt. Jeg har ALTID drømt om at have mit eget, og det er stadig min største drøm. Jeg har altid haft passion for design, særligt ift tøj, dét at idéudvikle, finde på nyt og sammensætte – måske er det derfor jeg er en smule shop-a-holic til tider? Who knows!

Jeg brænder bare for det, og ville ønske jeg kunne gøre det fuldtid, samtidig med at jeg drev bloggen, da disse to ting er lette at kombinere og omfatter lige netop det jeg elsker allermest, at inspirere jer, og udvikle nyt. Jeg startede YouGlow op, efter langt om længe at have fået varerne hjem, som jeg synes er så fine. Det har været en rigtig god start og jeg har nærmest solgt alt ud, hvilket er helt fantastisk!

Tænker jeg tilbage, startede jeg nok bare desværre YouGlow op på det forkerte tidspunkt, da jeg allerede havde 100 andre bolde i luften på daværende tidspunkt, og det gav mig både stress og tidspres, hvilket resulterede i at jeg tog det lidt med ro, for at få færdiggjort de andre projekter og ikke mindst skolen, som jeg havde i fuld gang i.

Nu er jeg ladet op med energi, har mere tid og en MASSE idéer, som jeg håber på at få ud i virkeligheden. Min første kollektion hos YouGlow var ikke designet af mig, men et mærke jeg er vild med, og som ikke forhandles i Danmark, hvilket var meget vigtigt for mig, da jeg vil sælge noget unikt. Jeg har dog en drøm om at få udviklet mit eget mærke, som jeg kan sælge hos YouGlow, hvilket er hvad jeg stræber efter nu.

Jeg glæder mig sådan til at vise jer mine idéer, og hvad jeg har gået og arbejdet på den seneste tid, det skal I virkelig glæde jer til. I will keep you updated! Om ikke andet, kan I kigge forbi YOUGLOW.dk og se de nuværende varer der er tilbage, eller se udvalget via Instagram @youglowdk. Vi skrives ved senere <3

2 kommentarer

 • julie

  hej caroline :)
  den maxi kjole som du havde på til et fotoshoot sammen med Christina ved bispebjerg kirkegård (det godt nok lidt tid siden nu) men mener du skrev at man ville kunne komme til at købe den på YOUGLOW. så ville bare lige høre om man kan det eller hvordan? og hvis ikk hvor er den så fra ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie <3 Ja, afsendelsen kom i problemer og er pt fanget i udlandet, den er fra mærket Tiera Hawaii, hvis du selv vil opsøge den :-)

   Kan ikke sige nogen dato omkring hvornår den kommer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MOVING OUT ∙ NEW APARTMENT