Todays outfit ∙ Visiting The Grove

You should beware

P8010129 P8010156 P8010160 P8010188Moorning ladies, eller rettere sagt god aften hjemme i DK <3 Vi er lige vågnet og skal lige om lidt spise en lækker brunch i West Hollywood, efterfølgende skal dagen bruges ved poolen og nydes i fulde drag. Igår var vi på Hollywood Boulevard,  som jeg glæder mig til at vise jer billeder fra, det var så vildt at opleve, men jeg havde samtidig haft et helt andet billede af hvordan stjernerne var og i det hele taget omgivelserne. Sådan tror jeg altid man vil have det, når man ser steder og andet er er blevet opreklameret. Om ikke andet var det en stor oplevelse!

Før vi smutter, ville jeg lige vise jer gårdagens outfit der var bestående af min nye beach-dress fra Victorias Secret, som jeg er helt tosset med. Den er egentlig til strand- og poolbrug, men da jeg stylede den med min nye blonde-bh, også fra Victorias Secret, synes jeg faktisk den blev endnu finere og sagtnes kunne bruges til en middag i byen.

Jeg har længe kigget efter en lignende blonde-bh, så blev så glad da jeg fandt denne, som jeg er helt vild med! Kan ikke vente med at rocke den til strikbluse og meget andet, i det kommende efterår – it’s getting niiiice! Hvad synes I om looket? Håber I nyder weekenden <3 Kys!

 

5 kommentarer

 • Christina

  Hold nu op hvor er den bh bare smuk, ville have været inde og bestille den, men med tax, shipping og det hele blev det næsten 1000 kr:( og det var sku lige i overkanten syntes jeg :(:(:( Men gude smuk er den virkelig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er simpelhen så fin, og ja – hvor er det altså irriterende vi ikke kan bestille fra Danmark – øv :-(

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvad er det for en fin neglelak du har på? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en mørk rød farve, min søde veninde har lavet med shellak – hun har en neglesalon der hedder Nailsstories by Ditte <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle gode ideer til at style en strandkjole – Tusind tak, det er en fornøjelse at følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Todays outfit ∙ Visiting The Grove