260 faste læsere - også er jeg så heldig, at i er de sødeste man kan tænke sig til!

You might not know this now but, love is all around us. It follow us everywhere we go. ♡

Hej søde læsere,
Ja, så blev det til noget sen aften blogging igen. Idag skyldes det simpelhen at jeg efter min dansk terminsprøve havde brug for at slappe af. Det gik forresten rigtig godt, jeg havde en god fornemmelse da jeg afleverede min reportage – og det er efter min mening der vigtigste! :-) Så har jeg her til aften brugt en masse tid på at forberede mig til matematik imorgen, åh gud! Jeg har aldrig brudt mig om sådan en lang problemregning, der vil jeg nu langt hellere fortrække en dansk stil, men altså smag og behag! Jeg må bare få det bedste ud af det.
Idag modtog jeg også en pakke – gad vide hvad der er i? Jeg ligger billeder ud af de tingene som var i den imorgen. Udover det har jeg også været et hurtigt smut nede i byen, for at bytte nogle af de cremer jeg har fået i min The Body Shop afventskalender, til en anden duft! Hvad med jer søde piger – hvad har i foretaget jer idag? :-)

       

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

260 faste læsere - også er jeg så heldig, at i er de sødeste man kan tænke sig til!