Abu Dhabi treats me good

You may never get to show, show off

DSC_3164 DSC_3169 DSC_3176 DSC_3186Godaften ladies <3 Hermed første ‘rigtige’ opdatering fra Abu Dhabi, med til tilhørende billeder. Lige nu sidder vi på værelset efter endnu en dejlig dag – jeg har som I nok ved været med min søde far i Ferrari World – SÅ overdrevet! Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer mange flere billeder og fortælle mere om det – I skal glæde jer ;-)

Her har I lidt outfitbilleder fra igår, hvor jeg egentlig helst ville skjule min røde krop – haha, det passer dog meget til kulturen hernede, hvor man af ren respekt skal holde igen med små toppe og korte shorts. Allerhelst ser de shorts der er mindst knælange og bluser som dækker skuldrene – det er mærkeligt at skulle vænne sig til, men man føler sig derimod ikke tilpas, hvis man iførte sig for lidt tøj – det ser de meget ned på.

Jeg har på billederne her mine H&M haremspants på, til dem har jeg min nye SheInSide strik på, der er super fin, med det åbne stykke på ryggen. Nu vil jeg smutte ned og få lidt aftensmad med familios – I må have en dejlig aften, vi skrives <3

THE OUTFIT:
Haremspants, H&M
Knit, SheInSide 
Sandals, Buch Copenhagen
Bag, Mulberry 

4 kommentarer

 • Johanne

  Hvor er billede nummer 2 dog godt! De er selvfølgelig alle sammen gode, men især dette billede hvor du smiler naturligt, er rigtig godt ;-)

  Jeg håber du nyder ferien og at du havde en god fødselsdag. Selv fyldte jeg 18 år dagen før dig hihi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Johanne <3 Tusind, tusind tak for din kommentar – hvor er du bare sød, er glad for at du kan lide det billede – det er nemlig meget naturligt.

   Jeg nød min ferie i fulde drag, det var rart med lidt ferie og afslapning, det har vi alle trængt til her hjemme. Hihi hvor sjovt – stort tillykke med dagen til dig også – har du fået dit kørekort, eller er måske igang? <3

   Knus og god påske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Mange tak, smukke Caroline <3

   Nej, jeg er ikke i gang med kørekort, da jeg sparer sammen til interrail til denne sommer! Men held og lykke med din køreprøve <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det lyder også dejligt – du må også have held og lykke <3

   Mange knus og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Abu Dhabi treats me good