My favourite biker boots on sale

Let it be

DSC_1068 DSC_1079Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
Skærmbillede 2015-01-11 kl. 09.01.27Skærmbillede 2015-01-11 kl. 09.04.26Skærmbillede 2015-12-31 kl. 13.54.46

Godmorgen ladies <3 Åh, har slet ikke kunne sove i nat, grundet den vilde storm – har I også kunne høre det? Enten sover jeg fra larm om natten (hvis jeg er heldig), ellers kan jeg absolut ikke sove – hvilket var lidt sådan jeg havde det i nat. Inden længe kommer Nicole forbi, så skal vi lige have ordnet nogle praktiske ting, herefter smutter vi til hoy yoga, hvilket bliver så fedt – det glæder jeg mig helt vildt til, det er en rar måde at få slappet af og afsluttet ugen på.

På billederne kan I se en af de andre kjoler, jeg bestilte hjem fra Sheinside.com forrige uge.  Den er SÅ fin og jeg elsker at den ingen skuldre har, der gør den ekstra smuk og feminin. Jeg har nogle lækre outfits og endnu en kjole jeg skal have vist jer, som vil blive postet senere idag eller de kommende dage – om ikke andet skrives vi ved senere. <3
Untitled-1

4 kommentarer

 • Sofie

  Er helt vild med denne kjole, den er så smuk! <3

  Ved du om de sender fra USA? Skal men betale told når man bestiller fra sheinside? <3

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja den er nemlig, SÅ smuk <3 Det kan der godt forekomme har jeg fundet ud af, eftersom at tøjet bliver sendt fra Kina. Hvis man bestiller for mere end 80 kr, kan der komme told på – jeg har dog fornemmelsen af at de fleste er heldige og slippe.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hej igen. <3

   Jeg var så heldig at købe din kjole, så jeg slap for at skulle betale told for en ny. :-)

   Jeg regner med jeg skal bruge den på fredag, så ville bare høre om du tror den vil være her inden? Det er mere om jeg skal finden noget andet også, hvis den ikke er sendt endnu? <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det var heldigt søde du! :-) Jeg sender den imorgen, så du har den inden fredag <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

My favourite biker boots on sale