Winterjacket for sale

You got it on

PicMonkey Collage
Jeg elsker denne strik, dette er nu den 3. farve jeg køber – hvilket viser hvor vild jeg er med den! Den er fra Buch Copenhagen og fås i denne, en mørkegrå og lysegrå farve – det er helt klart detaljen med den smukke sløjfe på ryggen, som gør den så unik og fin. Til den har jeg mine ældre bukser på, og vi har netop fået nogle lignende leggins hjem, og mit fjertørklæde. Det er et rigtig lunt og hyggeligt vinteroutfit, som jeg elsker at bære <3
Senere idag kommer der mere tøj, som jeg har til salg på bloggen – så I må endelig holde øje, nu er min søster netop kommet her hjem, så nu skal vi hygge hele familien. Vi har i år, gjort det til en tradition at hygge allesammen hver søndag, det er så skønt – nu hvor det ikke er så tit vi alle er samlet længere. En virkelig dejlig ting ved denne weekend, er også at jeg imorgen har fri fra skole, iih så skønt! Så denne søndag er noget helt særligt :-) Hvad skal I lave i aften? Kys!
Love Caroline

10 kommentarer

 • Sabrins

  Ih, en fint outfit! :-D
  Hvor meget koster strikken? Og hvilke andre farver findes den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak :) Den koster 799,- og findes i beige, grå og army :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg prøvede at søge lidt på Buch Copenhagen, men kan ikke helt finde ud af, hvor jeg kan købe deres tøj. Har de en konkret butik et sted? Eller skal man bestille via mail? (og hvis det sidste er tilfældet, hvordan kan man så bestille den smukke strik som du har på? :) )
   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvilken farve fjertørklæde vil du anbefale at købe, hvis man kun har råd til et til at starte med? Altså det i Buch :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emina

  Hej Caroline, hvor mange forskellige farver kan man få tørklædet i, ønsker mig nemlig et i julegave, har ville have et i over et halvt år nu, er simpelthen SÅ forelsket i dem!!
  Mvh. Emina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej sødeste Caroline. <3

  Jeg har lige nogle spørgsmål, som jeg håber du har tid til at svare på. :-)
  Sad og kiggede din Instagram igennem, dine billeder er simpelthen så smukke. Men jeg faldt over din Tine K lampeskærm, det ligner den er lyserød? Kan det passe, eller det lyset som snyder? Og hvor har du købt din hvis det er? Det er et ret gammelt billede, men kan nemlig kun finde den i hvid og nogle grå farver. Ønsker mig nemlig den hvide til jul, men hvis man kan få den i lyserød skal det måske være den.

  Dette spørgsmål er måske lidt dumt, men tør virkelig ikke prøve selvom det er så flot, hihi. Hvordan får du dine vipper af igen? Gør det ondt? Er bange for jeg ikke vil kunne få dem af igen eller jeg ødelægger mine egne. Har set din video, og det ser bare så nemt ud. Men er lidt i tvivl. :-)

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej sødeste Sofie <3

   Selvfølgelig vil jeg det. Tusind, tusind tak – hvor er du bare sød <3 Min Tine K Home lampeskærm er doushed lilla/ støvet lilla, SÅ fin :)

   Når jeg har sat mine vipper på, hiver jeg dem om aftenen lige så stille af, og genbruger dem – du kan slet ikke mærke det OVERHOVEDET – mm. du har sat dem på selve dine egne vipper, hvilket ikke er meningen – i stedet skal de sidde på vippekanten :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Winterjacket for sale