Which dress?

You cannot avoid this sparkling dress

PicMonkey Collage1God aften sødeste piger, ih hvor jeg dog bare har glædet mig til at vise Jer denne fantastiske kjole. Jeg er SÅ forelsket i den, og kan slet ikke få nok af dens smukke detaljer, heriblandt den åbne ryg, de flotte snit og selve farven. Lige mig! Min skønne veninder, Ditte og Sarah, holder 18 års fødselsdag i næste måned, og tænker at denne er perfekt til den lejlighed – hverken for fin, eller for underdressed. Dog vil jeg skifte bamsestøvlerne ud med stiletter, selvom det er råt og lækkert med mine hyggelige bamesko.

Nu har jeg meget snart juleferie, og hvor kan jeg dog bare ikke vente længere. Glæder mig SÅ meget, det er virkelig dejligt – og jeg glæder mig til at kunne slappe helt af for en tid, og nye en masse hyggelige stunder med hele familien samlet. Jeg kan ikke komme over at tiden går så stærkt, denne december måned har nærmest været skræmmende – dog er jeg kommet mere i julehumør, men det er ikke meget. Jeg er sikker på at jeg først kan indstille mig 100% på at det jul når der er sne, hihi :-) Nu vil jeg smutte i seng, kjolen er forresten fra Buch Copenhagen til 399,- Sov dejligt!
Love Caroline

 

11 kommentarer

 • Den er super flot:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Såååå smukt!
  Hvad koster bæltet? Er kjolen helt lige uden bælte på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Har du ikke lyst til at svare på dine tidligere indlæg? Det er så dejligt når bloggere svarer deres læsere <3 Knus Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Så smuuuuk! Hvad bruger du til dine kinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej smukke Caroline <3
  Kjolen er så fin, og fremhæver virkelig din flotte kulør – hvad gør du for at være så brun?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Du har sådan en flot hud. Din makeup er altid lagt pænt og din hud er “glødende” og smuk – hvordan gør du? :o Har du nogensinde tænkt på, at lave en makeupguide til din hverdagsmakeup, eller er det ikke noget du vil gøre dig i? Jeg ville være rigtig interesseret i at se med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Which dress?