Come live in the fast lane

‘You can reach for anything new, if your hands are full of yesterdays junk.’

PicMonkey CollageGoodmorning ladies <3 Sikke et lækkert vejr, endnu engang – man får aldrig nok solskin. Senere idag skal jeg mødes med min søde søster og morfar, vi skal spise en god frokost og bare hygge – det er virkelig én af de måder jeg slapper allermest af på, og jeg nyder at kunne tilbringe tid med dem begge – særligt når det sjælendt er noget man finder tid til, da min søster og jeg, begge har en hverdag med fuld fart på.

Jeg har på det seneste tid, forsøgt at få slappet mere af, været mere til stede i nuet og nydt livet bare lidt ekstra. Jeg har det med nogle gange at sætte for høje krav til alting, skolen, bloggen og mig selv – det kan være rigtig stressende og hvis man stræber efter perfektion i alt, så bliver man aldrig tilfreds. Jeg tror på at det handler om at se det smukke i det uperfekte liv – særligt fordi der jo ikke er nogle af os, der lever det perfekte liv, uanset hvor perfekt det kan fremstå udadtil, særligt via de sociale medier.

Jeg prøver at lære mig selv at give slip, gøre mit bedste og ikke bebrejde mig selv, hvis ikke det bliver perfekt – så længe jeg har gjort mit bedste og er glad, så er det vel det vigtigste? Jeg kan allerede mærke det har hjulpet og det giver en helt anden ro, dog handler det i bund og grund måske også om at prioterere sine egne behov før andres nogle gange – selvom man gerne vil hjælpe alle – det er bare ikke altid det rigtige at gøre. Kan I kende nogle af tankerne og har I måske selv haft det på samme måde? Vil så gerne høre jeres erfaringer, tips eller andet – vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Come live in the fast lane