YOU CAN GIVE YOUR OUTFIT A UNIQUE LOOK WITH THIS BAG

Hej søde piger. Undskyld for en sen opdatering, men min computer har været gået ud, da jeg har glemt det strømstik, som virker til min computer i udlandet hjemme. Så irriterende! Men vi fandt heldigvis et nyt strømstik, så jeg igen kan holde jeg opdateret. Ih hvor jeg dog nyder at have ferie, det er simpelhen så lækkert – men samtidigt glæder jeg mig til at komme i skole igen, få en nogle nye hverdagsrutiner og få trænet regelmæssigt. Men jeg har virkeligt nydt denne ferie i fulde drag, og nyder den endnu.
Imorgen vil jeg måske vise jer mine nye stilletter, og jeg håber rigtig meget på at kunne få taget nogle utrolig finde billeder af dem – da de simpelhen er så smukke, så følg med imorgen. Billederne i kan se, var nogle jeg tog dagen før jeg skulle til Cypern, og det er min nye taske. Jeg er vild med den, den er simpelhen så smuk, og den ser vildt fin ud til et causal look – hvad synes i om den? Kys og knus <3

4 kommentarer

 • Anonymous

  Hvad kostede den? Og hvor er den købtMed hensyn til din kuffert,står der så ikke et mærke på den??Knus Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den koster 2500 og er købt i Buch Copenhagen – den er SÅ fin :) Ang. min kuffert er der desværre intet mærke på :(Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Wow, den er smuk! Er der et mærke i den og hvad kostede den? Jeg MÅ have den!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunny sorroundings