I believe in manicure

“You can bend it and twist it… You can misuse and abuse it… But even god cannot change the truth.”

Hej søde læsere,
Idag vil i lidt ligesom igår kunne følge aftenen med en masse indlæg, jeg synes det er dejligt at se der er så mange af jer som følger med på min blog hele dagen. Da jeg netop igår nåede helt op på 1.300 views, og det er jo helt vildt! Tusind tak piger. :-)
Udover det kan det være jeg når at skrive mit indlæg nr. 100, og der er jo også lidt sjovt synes jeg. Men i hvertfald er det her en bluse min mor købte forleden, og hjemme hos mig er vi jo tre piger, min mor, søster og mig selv. Og det er jo så skønt at kunne ‘dele’ hinandens tøj, da man jo lige pludselig har en masse tøj at kunne sætte sammen og lave en masse lækre outfits ud af.
Og det udnyttede jeg altså her, min mor købte den her bluse i Lyngby, Day Birger ét Mikkelsen.
Den er simpelhen så fin, jeg er vild med farven, også er den max behagelig at have på!
Jeg synes den så rigtig fin ud til min nye pelsvest, selvom den brunlige farve ikke er helt ens, er der som sagt meget blandede nuancer i min vest, så det ser så lækkert ud, og jeg er sikker på et par hunter festival ville gennemføre et så råt og lækkert look. :-)
Hvad synes i – er det ikke bare et fint vinter outfit? Skriver ASAP!
OBS. deltag i min giveaway lige her.

4 kommentarer

 • 1.300 views? Jeg har måske kun 40-70 views om dagen :-(Nå, men super lækkert outfit! :-)knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er så lækkert med mine views. Jeg kigger i hverfald dagligt på din blog søde du, det skal nok komme. :-)Tusinde tak for det!Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare sød! Det varmer meget! Du har virkelig også en fed blog! :-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1300 views! Hvor er det vildt! og tillykke søde Caroline, din blog er fantastisk! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I believe in manicure