I wish we could fly forever

You are welcome

DSC_5564  DSC_5572DSC_5563DSC_5574 Jeg har de bedste forældre i verden! Idag har jeg haft en dejlig dag i skolen, første dag efter ferien er altid lidt hård, og lang at komme igennem – men min var rigtig god! Efter skole tog jeg på arbejde og nu er jeg hjemme, og det skal forresten lige siges at jeg kom hjem til et skinnende rent hus, laksefrikadeller (min livret) med avocado også havde jeg lokket mine forældre til at tage nogle billeder af mit andet værelse, da jeg jo ikke kunne nå at tage nogle selv, før det blev mørkt – nu hvor jeg har været på arbejde.

Jeg synes altså de er gode, synes I ikke? Elsker billederne <3 Jeg glæder mig helt vildt til at få brugt min egen lille hyggestue, det kan jeg slet ikke vente med – og glæder mig til at have veninderne ovre – hvor vi alle kan sidde herinde. Det giver virkelig en cosy atmosfære når man har en sofa, hvor man kan pynte med fine puder, tæpper og skind – derudover kommer mit elskede sofabord fra Tine K Home virkelig til sin ret nu. Imorgen har jeg en roomtour fra mit værelse klar til Jer, glæd Jer – den er så god! Sov godt, kys <3
Love Caroline

15 kommentarer

 • Sådan! Det ser super hyggeligt ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Så fint <3
  Elsker lænestolen i hjørnet, hvor er den (og tæppet) fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej. Fed blog! Hvor har du købt det store hjerte du har hængene på væggen. Du må meget gerne sende et link eller webshoppen/butikken:) tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anja,
   Det store hjerte er fra Bloomingville – så fint <3 Det er købte i House Of Trend i Hørsholm, så har intet link desværre :(
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg elsker din kommode! <3 Hvor er den fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.
  Hvor er dine puder i sofaen fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Caroline, sikke et smukt værelse du har fået lavet! Jeg får stor inspiration fra dig og er selv i gang med at lave en stue, og jeg tænkte på dit bord er fra? Det er virkelig smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Louise :-) Tusind, tusind tak – det er dejligt at høre at du finder inspiration – hvor bliver det spændende, nu hvor du er i gang med at ordne din stue :-) Bordet er fra Tine K Home :-) Så fint!
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Lindstrøm

  Hej Caroline :-)
  Hvor er det fint! Hvor har du købt dit bord henne? Har ledt efter præcis sådan ét bord i virkelig lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er det bare gennemført hyggeligt, jeg elsker stilen :-) Så fine billeder!

  – Knus Louise <3
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annisette

  Hej Caroline. Hvor er dit lammeskind fra? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  hej smukke!

  Hvor er dine hylder fra?

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I wish we could fly forever