I wish we could fly forever

You are welcome

DSC_5564  DSC_5572DSC_5563DSC_5574 Jeg har de bedste forældre i verden! Idag har jeg haft en dejlig dag i skolen, første dag efter ferien er altid lidt hård, og lang at komme igennem – men min var rigtig god! Efter skole tog jeg på arbejde og nu er jeg hjemme, og det skal forresten lige siges at jeg kom hjem til et skinnende rent hus, laksefrikadeller (min livret) med avocado også havde jeg lokket mine forældre til at tage nogle billeder af mit andet værelse, da jeg jo ikke kunne nå at tage nogle selv, før det blev mørkt – nu hvor jeg har været på arbejde.

Jeg synes altså de er gode, synes I ikke? Elsker billederne <3 Jeg glæder mig helt vildt til at få brugt min egen lille hyggestue, det kan jeg slet ikke vente med – og glæder mig til at have veninderne ovre – hvor vi alle kan sidde herinde. Det giver virkelig en cosy atmosfære når man har en sofa, hvor man kan pynte med fine puder, tæpper og skind – derudover kommer mit elskede sofabord fra Tine K Home virkelig til sin ret nu. Imorgen har jeg en roomtour fra mit værelse klar til Jer, glæd Jer – den er så god! Sov godt, kys <3
Love Caroline

15 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

I wish we could fly forever