Stars By P earring

You are my favourite kind of night

P1190271 PicMonkey Collage
Hej piger <3 Var forleden dag inde og få fyldt mine fine vipper op af dytige Nicole, der er kvinden bag de lange vipper – som jeg aldrig vil være foruden. Nicole er den dygtigste vippeteknikker og ejer af Adore By Nicole. Som jeg har sagt før, er jeg fuldstændig dedikeret til eyelash-extensions. Det er primært fordi jeg synes resultatet er så smukt og naturligt, samtidig med at de fleste er sådan; ‘det er ikke dine egne vipper, vel?’ så der er jo ikke tvivl om at de er længere end normalt, fordi jeg kan godt kan lide det lige tanden over det normale – men alligevel er det er naturligt og smukt look.

Udover dette synes jeg det er fantastisk at man selv kan vælge længder – min mor er for at tage et eksempel, ikke helt hooked på de helt lange vipper, men ønsker faktisk bare samme effekt som hendes mascara giver – og det har man rig mulighed for at vælge. Jeg har 14mm på lige nu og det er sådan jeg synes det er flot, især fordi jeg kan supplerer med mascara, eyeliner og øjenskygge i weekenderne, hvis jeg har lyst til det.

Nu til det ALLER fedeste – skønne og dytige Nicole har nemlig fået nye produkter hjem til plejning og forkælelse af vipperne, som jeg vil fortælle jer lidt om. Jeg håber I kan bruge de mange tips, har I nogle spørgsmål må I endelige skrive til enten Nicole eller jeg – I kan forresten booke tid hos Nicole online her. 

P1200509

Skærmbillede 2015-01-21 kl. 17.16.12Rensegel ‘Chrissanthie Eye Lid Cleanser’: er oprindeligt fra Syd Afrika og er udviklet til at rense den sensitive hud omkring øjnene. Den er helt perfekt til nænsomt at renser eyelash-extensions, da den vil fjerne snavs, makeup og holde øjenlåg og vipper sunde og fri fra bakterier.

Skærmbillede 2015-01-21 kl. 17.31.07Denne makeup fjerne er mild og skånsom – hvilket er særligt vigtigt når man har eyelash extensions på, eller ligesom mig har sart hud omkring øjenene. Den er stadig super effektiv og nem at have med at gøre, hvilket blot er et kæmpe plus. Den indeholder naturlige planteekstrakter som plejer og blødgører huden, uden at fedte.

Skærmbillede 2015-01-21 kl. 17.20.23Denne Mascara kan modsat de fleste andre, bruges på eyelash extensions for ekstra itensitet og mere volumen. Den styrker vipperne, da den indeholder keratin og E vitamin. Det er vigtigt kun at bruge den på det yderste af vipperne – og ikke der hvor limen sidder, hvilket også gør det nemt at fjerne mascaraen fra vipperne igen. Nogle vil måske synes den er mere tør end almindelige, men dette skyldes at den ikke er tilsat fedtstoffer – da eyelash-extensions ikke kan tåle disse.

Skærmbillede 2015-01-21 kl. 17.25.18Dette er er en coating, som øger vippernes holdbarhed og giver dem et glansfuldt og intenst look. Jeg påfører den på mine vipper hver dag, for at beskytte vipperne mod fedt og snavs – den ligger nemlig en hinde over limen og er derfor særlig effektiv hvis man dyrker motion, er på sommerferie mv. Denne coating skyller man bare af når man er i bad.

Skærmbillede 2015-01-21 kl. 17.27.43Dette er en flydende eyeliner, som har den letteste påføringspensel – den er vandfast og tværer ikke ud. Jeg ligger indimellem et tyndt lag, for et mere intenst look – især når jeg har haft vipperne på i nogle uger og snart skal have dem fyldt op, er denne uundværlig!

Skærmbillede 2015-01-21 kl. 17.29.50Ligeledes findes der en fast eyeliner, som er skånsom overfor eyelash extensions og ikke tværer ud. Jeg fjerne altid denne eyeliner med et vatpind med lidt af ovenstående makeupfjerner. (Pure Clear Lip & Eye Remover).

Skærmbillede 2015-01-21 kl. 17.33.58En tilhørende spidser til ovenstående faste eyeliner.
Untitled-1

2 kommentarer

  • Sanne

    Når vipperne buer opad, er det så ikke svært at sætte flydende eyeliner, eller vænner man sig til det?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stars By P earring