ASOS.com

Yesterdays print

DSC_3411 DSC_3419Hej piger <3 Jeg et netop hjemvendt, fra en kort dag i skolen (1 modul VØ!!) så rart at kunne sove liidt længere. Efter skole har jeg hygget med Frederikke og tog senere ud og spiste frokost på Norden med Amalie – mhhm, så lækkert og hyggeligt! Det er helt vildt hvordan man kan mærke, at vinteren er på vej – men det er altså med blandede følelser, må jeg ærligt indrømme. Som jeg har skrevet før, så glæder jeg mig ufatteligt meget til at skulle iføre mig strikbluser og hyggelige outfits, men jeg kommer til at savne at kunne hoppe i et par shorts – savner det allerede nu! Det er ikke altid jeg har lyst til at have jeans på, eller at de måske ikke lige passer til mit outfit – tror jeg trænger til et par skindleggins der passer til ALT!

Jeg kommer virkelig også til at savne de lange sommernætter og byturer hvor man ikke fryser enten på vej derhen eller hjem – det er mit største problem med byen om vinteren! Haha, har I det også sådan? Der er nærmest intet værre! Nok om det, vinteren bringer også en masse hyggeligt med sig og heldigvis har søde Ditte kørekort, så den står ikke på bus- og togforsinkelser denne vinter – weee, jeg er fan! Udover dette kan jeg starte kørekort til vinter, og det kan jeg slet ikke vente med at starte lige for tiden – vil så gerne have det kort hurtigst muligt!

Nu til mit outfit, som jeg havde på igår. Jeg har mine (desværre) udsolgte jeans på fra Moss Copenhagen, som har været en favorit siden jeg fik dem – de sidder fantastisk og jeg er vild med modellen! Dertil har jeg den fineste og meget enkle bluse fra ASOS på, som har den fineste ryg. Den koster 299,- og kan findes lige her. Udover dette, har jeg sådan glædet mig til at vise Jer nogle billeder af smykkerne, fra min kollektion i samarbejde med den dygtige smykkedesigner – Regitse Rosenvinge. Jeg vil løbende vise Jer flere af de smukke armbånd, helt frem til d. 1/9 hvor min kollektion lanceres online på Regitserosenvinge.com. De er SÅ fine og jeg er så stolt og taknemmelig over at have fået muligheden – nedenfor har jeg samlet en collage, hvor I kan se et udpluk af armbåndene – flere billeder kommer <3 God aften <3
Love-Caroline
PicMonkey Collage

7 kommentarer

 • Nanna

  Hvad størrelse har du købt blusen i? :-) Den har godt nok en fin udskæring på ryggen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amelia

  hej hvor er din mors gulvtæppe fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Caroline. Hvor er tæppet under jeres sofabord fra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmine

  Din søsters indlæg kommer jo aldrig…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Buch har fået de fedeste sorte skindleggins…..de er et musthave for efter/vinter! Så smukke… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ASOS.com