Tapet inspiration

Yesterdays cosy autumn-look

P9160040 P9160067 P9160069 P9160076  P9160083Hej piger <3 En lille aften-opdatering, med billeder fra gårdagens outfit. Vil egentlig blot lige vise Jer dette outfit, før jeg smutter i seng – og jeg havde lovet Jer at vise det bloggen. Den fine printet skjorte er fra Nelly og jeg fandt den på Nelly, synes den er super fin til vinteren farver også kan den pifte et hvert outfit op. Ud over den fine skjorte havde jeg min mors nye strik, som er købt i butikken Søs-Tré i Hillerød også havde jeg shorts på fra Illusionskirt, eftersom det var ret lunt igår. For at give looket et råt touch stylede jeg outfittet med mine bikerboots, hvilket fungerede rigtig godt, også set ift. vejret.

Kæden er forresten pt min yndlings, elsker at der er flere kæder i én, og det lidt ‘messy’ look de har. Den kommer ikke helt til sin ret på disse billeder, men skal nok vise Jer flere outfits, hvor jeg har kæden til. Håber I kan lide det, sov dejligt <3
Love Caroline


Nelly printet shirt ・ Illusionskirt shorts ・ Cosy knit ・ Billibi bikerboots Gold chain


 

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tapet inspiration