JOHS

Yes, I love this!

Newin
Den længe ventede collage, som jeg selv synes er SÅ fin – man har vel lov at være stolt? Hihi! Tøjet er så smukt og farverne er så fine, sommerlige og lækre. Hver en enkel item er unik, og jeg er vild med at det ikke er noget man ser hver dag – det kan jeg virkelig godt lide! Kjolen helt ude til venstre har jeg vist Jer billeder af på, playsuiten i venstre hjørne har I også set – men mangler stadig af vise Jer den fine mørkegrå kjole med mønster i midten, og leotoppen helt uden i højreside nederest. Hov ja, den fine blonde-bh fra Love & Lemons, viste jeg Jer også forleden – den er bare SÅ fin, min yndling lige pt. Kjolen med stropperne på ryggen er på vej hjem til mig, da den havde været udsolgt, kommer den lidt senere end de andre varer.

Det eneste minus ved denne ellers fantatiske webshop, er simpelhen tolden. Det er så ærgerligt at man ikke kan shop-amok på den hjemmeside – men måske også meget godt. I hvertfald er den et kig værd, man kan bare ikke undgå at forelske sig i et eller andet. I kan finde den lige her. I kan finde links til alt tøjet nedenfor:

1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

Blondeshorts // Playsuit // Lang koral kjole // Mønstret shorts // Loafers // Mørkegrå kjole med mønster // Kort mønstret kjole // Mørke denim jeans // For Love & Lemos bh // Slangeskindsstilletter // Jaguarprintet top // Lyse denim jeans //

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

JOHS