UPDATED BEAUTY-ROUTINE

YELLOW

picmonkey-image
Yellow Dress HERE / Nails by Salon You Glow HERE


Hej piger! Jeg startede morgenen ud, med nok min hidtil hårdest træning!! Har aldrig prøvet noget så hårdt, men samtidig så rart efterfølgende. Vi startede kl. 07, så det var en tidlig én af slagsen. Jeg har været på bootcamp, med søde og dygtige træner Julie Suhr, I kan læse mere om her. Hun er så motiverende, så er virkelig bare blevet hooked på den træning – hvilket jo ikke er helt dårligt. Synes jeg havde været lidt sløset, med både kost og motion over et lidt længere stykke tid, det startede lidt ud i slutningen af 3.g, hvor der bare var så meget fart på, både i skolen og arbejdsmæssigt – herefter har jeg bare været lidt sløv, men det har jeg altså om nogen fået rettet op på nu, og kan bare mærke, hvor meget energi det giver mig.

Nu til noget helt andet end træningen, nemlig denne fine sommerkjole, jeg postede et billede af igår. Den er fra ASOS og er bare så fin synes jeg. Selv faldt jeg for dens fine snit, flæsedetaljer og farven, som jeg ellers ikke ejer så mange items i – hvis jeg overhovedet ejer et gul stykke tøj, hm?! Om ikke andet, virkelig yndig og sommerlig og til en meget overkommelig pris, find den online her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

UPDATED BEAUTY-ROUTINE