MORNING BUNS

YELLOW FLING

picmonkey-collage4 picmonkey-image3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage img_0140
Missguided top HERE and skirt HERE


Hej piger. Jeg har haft en så dejlig dag, der har stået lidt i velværets tegn, kan man vidst roligt sige. Jeg startede morgenen ud med en hudbehandling, hos søde og dygtige Maj hos The Beauty Lounge. Herefter var jeg til en times reformer-pilates, som var vildt sjovt at prøve – men virkelig også hårdt.. Jeg tror i hvertfald, at jeg kan mærke min krop imorgen, hihi.

Afsluttende har jeg fået ryddet op min kælder, gjort lidt rent, vasket tøj og ordnet en masse praktisk. Det er faktisk sjovt, fordi jeg tror ikke jeg bliver træt, af sådanne praktiske ting?! Tit når jeg taler med veninder, er det jo døden selv, at skulle ordne vasketøjet eller andet, men jeg synes tit, at jeg når jeg gør rent eller rydder op, går lidt ind i mig selv og lukker af for omverdenen – kender I det? Derfor kan det være lidt terapi for mig, at kunne gå igang med sådanne projekter. Udover det, synes jeg det at strukturere ting, rykke rundt og komme til bund med sine gøremål, er sådan en rar følelse.

Nok om det! Idag ville jeg nemlig vise jer, dette så fine gule sæt fra Missguided, som jeg modtog forrige uge. Jeg faldt for farven og det lidt Kardashian inspireret look, sættet er ment til at have. Det er super behagelige at have på, sidder pænt og er perfekt til sommeren <3
skaermbillede-2017-07-30-kl-23-38-02

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MORNING BUNS