A GIRLS BEST FRIEND

WRAP BLOUSE W/ V-NECK

P1010069 P1010075 P1010076 P1010108 P1010167
Hej piger! Igår postede jeg et billede på Instagram, iført denne fine skjorte, jeg fandt i Mango forleden dag. Jeg synes den er så fin og perfekt til foråret og sommeren. Stoffer er let og den kan styles til jeans, pencilpants såvel som den til sommer kan bæres med shorts. Jeg er fortiden helt vild med slå-om-bluse-looket, synes det giver et feminint touch, samtidig med at det giver blusen en pænere pasform – synes I ikke også? Jeg har den fine bluse på, til min haremsbukser fra H&M som er på lager igen – find dem her. Blusen kostedes sølle 300 kr, hvilket jeg synes er en fin pris, for en bluse som denne – det er nemlig allerede en favorit – find den online lige her. Hvad synes I om den, er den ikke fin?

17 kommentarer

 • Anna

  Hvilken størrelse har du i bukserne? Jeg synes det er så svært, at finde nogle der er små nok i livet og lange nok på benene :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Caroline!
  Dette har ikke rigtig noget med sagen at gøre, men du har været ude at prøvekøre en del biler, ikke? Ved du, om bilforhandlere har noget krav på, hvor længe man skal have haft sit kørekort, før de vil lade en prøvekøre?
  Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah <3 Åh ja, hihi – har jeg faktisk gjort ja :-)

   Du kan prøvekører stort set alle biler, uanset hvor længe du har haft dit kørekort – held og lykke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smilla

  Hej Caroline
  Jeg skal konfirmeres i år, så det er jo snart. Jeg tænkte på om du kunne lægge et billede ud af din egen konfi kjole, eller evt. Kunne komme med ideer til en. Syntes nemlig at det er svært at finde en der er smuk, fin og let, fordi hvergang jeg søger på nettet kommer der en masse Lilly agtige kjoler frem (hvis du forstår hvad jeg mener)
  Knus Smilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inger Hjorth

   Er Caroline troværdig ????

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Smilla,

   Ej hvor spændende! Det er en super god idé med inspiration til konfirmationskjole-indlæg her på bloggen – det vil jeg få lavet asap <3

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasemin

  Hej Caroline. Jeg har lige opdaget din fine blog og kommer nok til at følge lidt med her :) synes du har fantastisk garderobe, må man spørge hvor den er fra? KH Yasemin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Yasemin <3 Er så glad for at du har opdaget bloggen og nu følger med – det er jeg så glad for. Mine skabe er fra IKEA, pax hedder serien, de er så fine!

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Hjorth

  Hej Caroline.
  Du er sandelig svær at få i tale. Jef bestilte d. 13. februar en bluse. Ordre nr.4731948. Jeg har endnu ikke modtaget min ordre, men du har modtaget pengene!! Jeg har sendt dig flere mails og beskeder. Men du svarer ikke!! SÅ hvis ikke snart du svarer og sender min ordre, må jeg gå andre veje!! Det her kan du simpelthen ikke være bekendt. Hilsen Inger Hjorth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Hjorth

  Hej Caroline.

  Vær venlig snarest at svare på mine henvendelser om den udeblevne ordre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvilken størrelse er din bluse? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bina

  Hvis du vil sælge din trøje så send mig en mail bina_christ@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A GIRLS BEST FRIEND