SAVE 15% - Asos.com

Workout with Nelly (and with style)

Skærmbillede 2013-11-25 kl. 22.33.20Godaften sødeste piger. Har haft virkelig travlt idag synes jeg, efter skole tog jeg hjem og lavede så mange lektier jeg kunne nå, inden jeg skulle med mine forældre til forældremøde/informationsmøde på skolen, på vej hjem hentede vi Sticks n’ sushi – så lækkert, og lige siden jeg kom hjem har jeg været i gang med lektierne, skal virkelig blive bedre til at få det hele lavet om søndagen, men elsker altså også bare indimellem at slappe af på en søndag, selvom jeg altid har gang i en helt 3. ting end mine lektier, og først kommer i tanke om dem ved aftentid, typisk mig. ;)

Nu til det lækre og stilet træningstøj fra Nelly, som I kan se på ovenstående billede. Gid jeg ejede det hele – især de zebra printet løbethights er et kæmpe ønske hos mig, samt den fine sportsbh med guldprint, og de virkelig fede og rå sneaks. Den stropløse bh skiller sig lidt ud i min collage, men jeg måtte bare have den med – da jeg synes det er så smart at den fungerer ligesom en stropløs bh foran, men på ryggen kan du intet se – den er perfekt til kjoler og toppe med en smuk og nedringet ryg, som jeg virkelig er kæmpe fan af. Må anskaffe mig den, da den også er perfekt til når jeg rejser til Bali. Hvad synes I om træningstøjet? Hvilken items fra min collage ville I vælge, hvis I skulle? Jeg har allerede noteret flere af de lækre sager på min ønskeliste, hihi. Kys!
Love Caroline

Stella McCartney printet træningstop // Hvid oversize top // Hvide sneaks med guld detaljer // Sportsbh med guldmønster // Stropløs bh // Printet løbethigts // Guldprintet træningsshorts // Grå sweatpants //

 

2 kommentarer

  • Anonym

    Hvornår mon der kommer de billeder du ville lægge ind af dine forældres soveværelse og din søsters lejlighed ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SAVE 15% - Asos.com