Recognize

WORKOUT WITH ME

5
black hoodie HERE / nike shorts HERE / adidas by stella mccartyney bra HERE
picmonkey-image6
nike faded shoe HERE / nike black shoe HERE / nike grey shoe HERE
picmonkey-image3
v-neck bra HERE / adidas by stella mccartney bra HERE / round-neck bra HERE
picmonkey-image
3 colour thights HERE / grey thights HERE / purple thights HERE
_______________________________
Hej piger! Jeg skal selv til og komme igang med noget træning igen, er simpelhen blevet for dårlig til at komme afsted på en løbetur, eller et smut forbi fitnesscenteret. Jeg har det med at udskyde det og så vil jeg også lige pointere, at det kolde og mørke vejr, aldrig rigtig motiverer mig. Nu er det dog trodsalt blevet lidt bedre vejret og jeg vil bare så gerne ind i en god rytme igen, jeg synes dog at jeg fortjener lidt nyt træningsgear, inden jeg for alvor sætter mig for det. Jeg har derfor fundet de lækreste items, fra NELLY, der iøvrigt har et kæmpe udvalg af sportstøj, acc. og sko.

Jeg har fundet det mest essentielle, og skal selv lige have besluttet mig helt for, hvad jeg ender med at få klikket hjem. Jeg er dog ret begejstret for de trænings bh’er, jeg har fundet. De komplimenterer nemlig enhver kropsform, og der er noget for enhver smag. Hvilke er Jeres favoritter? Vi skrives snart igen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Recognize