FIND ME ON THE BEACH, IN MY BIKNI

WON’T ASK FOR SPACE

IMG_1631IMG_1667 IMG_1669
Pictures by Anders Aqqalu Andersen ∙ Click to shop
Skærmbillede 2016-04-30 kl. 11.05.02Skærmbillede 2016-04-30 kl. 11.06.32Skærmbillede 2016-04-27 kl. 19.14.04Skærmbillede 2016-04-30 kl. 11.09.23
Morning ladies! Hermed et fint forårsoutfit, Anders og jeg fik skudt billeder af igår. Er det ikke fint? Jeg er iført min nye bluse fra RostedRaw, som er så yndig, enkel og feminin. Hertil har jeg mine nye basic jeans fra Vero Moda på. Jeg har længe ledt efter nogle helt klassiske jeans, men jeg har altid synes jeans og bukser er noget af det værste at finde, da de altså bare skal sidde lige i skabet – hvilket disse altså gør, og så kan de styles til alt :-) Hertil har jeg min nye Sofie Schnoor blazer til, som jeg allerede er så glad for. Blazere, både lange og korte, har altid været et af mine mest brugte items i gaderoben – jeg synes de er fantastiske at style til hverdags- og festoutfits og så giver det bare et pænt og klassisk look, samtidig med at de fleste har en flot og figursyet pasform.

Nu til den sidste del af dette outfit, nemlig mine nye hvide sneaks, som jeg bare er så forelsket i! Som I kan se, er de fra Sofie Schnoor og så er de altså bare sååå cool! Jeg har længe ønsket mig et par hvide sneaks, særligt her til sommer, hvor de er fine at style med bare ben og kjoler/shorts – særligt når man har fået til kulør ;-) Herudover er jeg sikker på at disse også vil blive brugt en hel del under min studentertid, som jeg ivørigt slet ikke kan vente på længere! Ej hvor er jeg spændt – hihi, nu vil jeg smutte til massage os søde Joan – det skal I nok høre mere om senere eller en af de kommende dage. Vi skrives ved piger, nyd jeres lørdag <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FIND ME ON THE BEACH, IN MY BIKNI