“Women who seek to be equal with men lack ambition.” – Marilyn

Godmorgen søde piger, jeg ligger i min seng og drikker en stor kop te, inden jeg vil smutte i skole. Men tænkte at I, i den grad fortjener endnu en giveaway. Og for at deltage, skal i skrive hvor mange lodder i deltager med, og evt. linke til jeres egen blog. Denne gang kan i altså vinde følgende præmie:

  • 30 dages gratis VIP. Dvs. du får en masse fordele, som du kan læse mere om på Trendsales.
  • 10 klip til Trendsales, som du kan bruge bla. til at fremhæve din annoncer med, ændre skrift, billeder mm.
Alt i alt – en alletideres muglighed får at få solgt lidt ud af alt det tøj, som i ikke går i. Jeg håber mange af jer vil deltage, og smid da også endlige et link til jeres Trendsales profil, eller skriv om i har en Trendsales profil – er sikker på mange af jer har en, hvis ikke så kan jeg klart anbefale jer at oprette en bruger. For at deltage skal i:
 
1 lod: Følg mig via Bloglovin’.
1 lod: Synes godt om bloggen på Facebook.
3 lodder: Del min giveaway på din egen blog.
 

Jeg håber i får en skøn starte på weekenden – senere idag kommer der billeder af mit fine spejl, når det senere idag bliver hængt op. <3 1000 kys og knus!

 

 

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.