Headphones, Elliao

Women of Worth – sunday treat

Skærmbillede 2014-12-14 kl. 11.38.55
Boots: H&M 200,- ∙ Boots w. fur-details: H&M 250,-


Godmorgen piger <3 Jeg er ked af at jeg ikke har fået holdt jer opdateret her i weekenden, men jeg har været til julefrokoster, i byen og passet den skønneste lille baby – så der har igen været fart på, hvilket er grunde bag. Nu er jeg tilbage og har som altid 1000 indlæg og billeder jeg skal have postet til jer – må faktisk sige, at det indimellem giver pote at holde en mini-pause med blogging, fordi så længtes man så meget efter det, hvilket er så rart – når jeg en dag som idé, har rig mulighed for at holde jer updated. 

Jeg har længe gået og sukket efter begge disse H&M knee-lenght boots, jeg har bare ikke kunne beslutte mig for hvilke jeg skulle gå efter – og jeg tænkte at det ville være liiiige i overkanten at bestille 2 par, lige midt i juletiden. Til min store overraskelse, er de begge sat helt vildt ned – så nu kan jeg bestille to par, for det ene par’s pris – det er hvad jeg kalder sunday-treat! Hvilket par er jeres yndlings? Husk at følg med senere <3
Untitled-1

1 kommentar

  • Quality posts is the key to invite the visitors to pay
    a visit the web site, that’s what this site is providing.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Headphones, Elliao