butterfly effect

WITH A VIEW

picmonkey-collage3 picmonkey-collage5
White shirt HERE / Denimshorts HERE / Ale By Alessandra bikini HERE


God aften piger. Jeg har nydt en dag, med lidt mere afslapning end arbejde – alene min aftensmad, bestående af pandekager, siger vidst det hele ;-) haha. Jeg tænkte at I lige måtte se, dette fine beach-look, jeg bar forleden i Tisvilde. Jeg har en blomstret skjorte på, fra ROMWE, hertil ZARA denimshorts og den fineste bikini fra Revolve Clothing. Jeg har arbejdet en hel del på NINÈ COPENHAGEN den seneste tid, og inden længe, kan jeg afsløre nærmest det hele og jeg kan virkelig ikke vente. Ej hvor er jeg spændt!!

I kan indtil da, følge med på min Instagram-profil til NINÈ, lige her. Nu vil jeg gå en tur med hundene, vi skrives <3

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

butterfly effect