BENEFIT CHRISTMAS COMPETETION

WISHLIST FOR THE NEW SEASON

skaermbillede-2017-12-26-kl-10-03-50
1/ HERE 2/ HERE 3/ HERE 4/ HERE 5/ HERE 6/ HERE 7/ HERE 8/ HERE 9/ HERE 10/ HERE


Godmorgen ladies. Jeg håber I alle nyder juledagene og har fået god mad, gode gaver og ikke mindst hygget jer med Jeres nærmeste. Jeg har haft nogle så skønne dage, og er først kommet hjem her igår sen aften. Jeg tænkte at I midt i al udsalgsræsset, lige skulle se mine favorit-items, som desværre ikke er sat ned (pånær nr. 3, 8 og 10), men som på trods af det, står højt på ønskelisten for den nye sæson.

Jeg er særlig vild med de grønne nuancer og prints, samt navy og guld. De fine styles ser så flotte ud sammen – synes I ikke? Jeg vil lige smutte ned og handle lidt ind, mit køleskab er så godt som tomt, hihi – vi skrives ved senere.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BENEFIT CHRISTMAS COMPETETION