BLACK NAILS

WISHES & SALE WANTIES

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2

Januarmåned er lige om hjørnet og dette er lig med udsalg og shopping – i hvertfald for mit vedkommende! Jeg har SÅ svært ved at holde forbruget lavt og det er virkelig nødvendigt for mig, efter jeg er flyttet ;-) Jeg har heldigvis en søster der er god til at tale mig fra dumme køb, for det meste da. Jeg har dog fundet nogle udsalgsvarer og andre godter, der med sikkerhed ikke vil blive et fejlkøb.

Agent Provocateaur holder udsalg, og det SMUKKE undertøj, er altsammen nedsat med meget rabat. Jeg har længe været forelsket i den guddommelige bh og ej hvor gad jeg godt eje den! Mulberry-tasken har været mit no. 1 bedste og mest brugte køb, jeg har gjort mig i år 2015. Den fine nye og lyse forårsfarve er bare ikke til at stå for – er den ikke fin? Ligesom den grålige metallic pung, jeg også er vild med. Stilletterne vil være perfekte til mit nytåtsoutfit, de ser egentlig ok behagelige ud og så dækker de ret meget af foden, hvilket jeg godt kan lide.

Den sorte Malene Birger skjorte, ejer jeg i forvejen i den grå-beige-farve og eftersom de har været i hit – tænker jeg at en sort én absolut vil gøre sig godt <3 De lyse støvler, er ligesom stilletterne, fra TOPSHOP og er så rå og cool – de ville passe perfekt hjemme hos mig. Hihi, man har vel lov at drømme lidt – har I nogle særlige items, der står højt på jeres ønskeliste?

CLICK TO SHOP
571098903691832M39JGRY_4_large32R62IBLK_4_large90215803img-thinglagent-by-agent-provocateur-estella-ouvert-panties-blackSkærmbillede 2015-12-27 kl. 21.17.24Skærmbillede 2015-12-27 kl. 21.20.57

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLACK NAILS