Life's good

Wishes is one thing you can never get enough of

Hej søde læsere,
Idag har jeg været i Kgs. Lyngby med min søde søster, vi kørte der ind ved en 4 tiden, også har vi bare hygget på joe and the juice, og fundet en masse julegaveønsker. Jeg fandt bla. den smukke kjole, som i kan se på billede nr. 2 – hold da helt op! Den er så, så, så smuk, jeg er vild med den fine nude farve og de flotte sølv deltaljer, den er klart skrevet på min ønskeseddel. Den er fra 2’ND DAY, jeg mener det koster omkring 1300. Min søster og jeg faldt også over den så fine palliet cardigan, som i kan se på billedet, fik ikke taget et billede af den bag fra, men den havde en fin lyserøde nude farve, som gjorde at den ike blev for meget, nu når den er meget overdrevet foran – jeg synes cardiganen er så fin, lige min stil! Jeg havde sat mig den beslutning, at jeg altså ikke skulle købe nogle ting til mig selv, da jeg ha brugt alt for mange penge de sidste par måneder, men selvfølgelig også fordi jeg skal have købt en masse julegaver. Men, det er bare så svært! Jeg faldt over denne her fine sølv strik i H&M, jeg synes den er rigtig fin, men også rå pga. lynlåsen bagpå, også købte jeg en fin knagerække fra Lisbeth Dahl, som jeg glæder mig til at få hængt op imorgen. Hvad har i lavet idag søde piger? – skriv endelig hvad i går og ønsker jer til jul!

7 kommentarer

 • Hold da op, hvor er den glitter-jakke (på billede nr. 6) feeeed! Kunne godt tænke mig at vide hvad den koster? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er simpelhen så lækker! Den er fra Malene Birger og koster 1.999 kr :-) Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din strik bare fin søde!!! Den må jeg have fat i!!! <3Knus Maria – super fine billeder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw vildt gode billeder vil i ikke tjekke min blog ud og blive medlem.(Jeg ved Caroline godt kan lide min blog hæhæ)www.amalies-fashion.blogspot.commange varme knus fra Amalie :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline! Super fed blog! Jeg følger dig nu, og håber det vil gå begge veje! xoxo http://justthouhgtsofablonde.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline, den er simpelthen så flot den sølv strik du har købt dig – sådan en kunne jeg godt tænke mig. Kan du huske hvad den kostede? ♥/Signewww.voresuniversblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.. har lige set din blog, og den er meget flot! jeg vil gerne føle dig så meget jeg kan! Her er min blog, den er ret ny men vil blive glad for hvis du vil kigge forbi :)http://caroline-kynde.blogspot.com/knus..

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Life's good