Wishes ♕

Hej søde læsere,
Idag har jeg været hjemme og hygge – og en smule sammen med Amalie, hun sov hjemme hos mig, fra igår til idag, også tog hun afsted imorges da hun skulle passe børn.
Skulle idag havde været i Lyngby med min søster og mor, men vi valgte af rykke det til imorgen – så vi kunne få mere ud af dagen, så imorgen går turen simpelhen til Lyngby og et smut til Hellerup, det bliver rigtig dejligt! :-)
Det er sjovt, jeg er virkelig kommet i julestemning, kan ikke vente til alle de hyggeligt stunder julen bringer med sig – så tænkte at jeg ville lave en ønske-collage, med de ting jeg ønsker mig aller aller mest!
Jeg undskylder mine meget uinspirerende indlæg de sidste par dage, det har bare været så meget – jeg er sikker på at i kender den følelse, af at alting bare flyver omkring en.
Jeg håber i får en skøn weekend, sweet dreams!

17 kommentarer

 • Du laver mange flotte collager. ;)Gang på gang.. (;//pernilledahl.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flotte Collager du laver søde Caroline!<3 Knus Isabella.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn blog, det må jeg sige. enkel og stilfuld (: I hvertfald ikke sidste gang jeg kigger forbi! Kig forbi http://lasimone.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøøn og Fantastisk blog du har!, som jeg nu er fast læser af.! :-)Tak for dine søde ord inde på min blog. :)-Louise! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger din blog nu! 1000 tak for din søde kommentar på min blog! Det varmer. Men wauuw din blog er da mindst lige så fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har simpelthen sådan en fin blog! – det hele er så fint, romantisk, hyggeligt og charmerende – det gør mig endnu mere i julestemning! Åh, stor ros til dig, så jeg er klart fast læser!Håber du lige vil kigger forbi :-)/Idaloveandlive-ida.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline!!:-)Lige som alle de andre synes jeg også at din blog er for fed!! Jeg har også fulgt t´dig i noget tid, og den er bare såååå fin!!:-) Jeg kiggede lige på alle de blogs du følger, og jeg blev rigtig glad da jeg så min blogs navn komme frem!! Det betyder utroligt meget for mig, såååå 1000000 tak!!<3Knus sofie wwww.adoreyourselfblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flot collage, Er helt vild med din blog og er nu blevet fast læser :-)KIg også gerne forbi min:http://21thcenturyoffashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1000 tak piger! Jeres søde ord, betyder alverdens for mig – i er de bedste læsere :-)Knuser Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine billeder fed blog. Bliver lige fast læser af dig håber du også vil kigge forbi min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan laver du så’en nogle flotte collager Caroline?<3Følger dig:-*Knus Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde tak Karoline! Hvor er du bare sød! Har skrevet på din blog – Knus til dig! ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Collagerne er lavet i picnik – skriv endelig hvis du har brug for hjælp! ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow wow wow hvor er det nogen flotte billeder. ville det være okay hvis jeg lånte det nederste billede til et indlæg? Er fast læser håber du måske vil blive det samme <3Knus FrederikkeObfashioned.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TUSINDE – TUSINDE, tak søde Frederikke :-) Selvfølgelig må du låne billeder, kigger forbi din blog med det samme!Knus Caroline ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yeah many lovely moedilng girls have their unexpected amazing talent.just like Sasha.P she loves to draw right which is a obvious thing.and Irina.L shes a great singer n shes doing very fine.and i know Freja.B.E wanted to be a rock star when shes younger.Though these r not secrets but want i wanna say is u girls’re so amazing no matter moedilng or apart from it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • And a Happy one year Anniversary to the two of you, my tweety-pie! Hug you kiss you love you miss you!P.S. I do love you to bits! P.P.S. Also, I hope D aptpeciares how lucky he is I’m not a guy, cause otherwise I like to think he wouldn’t have stood a chance

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.