Dear santa

Winterjacket for sale

PicMonkey CollageGodmorgen sødeste piger :-) jeg er faktisk næsten lige vågnet, efter en så hyggelig bytur på Molly igår – hihi, så nu skal jeg hygge hjemme med familien, så dejligt! Glædelig 2. advent, ih hvor går det altså bare stærkt – lige om lidt er det jo jul. Jeg er ved at planlægge nogle julegiveaways- og konkurrencer – så det kan I godt allerede se frem til nu.

Da jeg har købt 2 vinterjakker i år, tænker jeg at det er synd at min lækre vinterjakke fra Buch Copenhagen, som jeg købte sidste år, bare skal hænge der og vente :-) Derfor vil jeg gerne sælge den, selvom jeg stadig elsker den, men som min mor siger, så er det bedre af én af Jer får glæde af den :-) Den koster 2399,- fra ny, og I må endelig byde og spørge hvis der er noget I er i tvivl om. <3
Love Caroline

 

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dear santa