SAVE 20% OFF MY ELLOS WISHES

WINTERDAYS IN MY COSY SUIT

picmonkey-collage
Hej piger! Jeg lå lige inde med lidt flere billeder, af denne sååå hyggelige dragt fra Karmameju, der altså er et true winter-musthave. Jeg elsker den og synes lige I skulle mindes om, at I stadig kan få fat i den hos Magasin her. Jeg har haft nogle så travle dage og nu hvor det er så mørkt og koldt udenfor, flyver de bare afsted og derfor elsker jeg, at iføre mig denne så snart jeg er hjemme! Jeg har nogle fridage coming up og jeg glæder mig SÅ meget!!! Jeg har en masse blogindlæg coming up og jeg kan ikke vente med at vise jer, nogle nye forandringer ift bloggen, jeg er i fuld gang med fortiden – det bliver sååå spændende! Nu vil jeg få skrevet lidt flere indlæg til jer, inden jeg hopper i seng – vi skrives ved snart <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SAVE 20% OFF MY ELLOS WISHES