A new musthave

Winter outfit w. my new and lovely scarf

PicMonkey Collage
Endelig kan jeg vise Jer mit nye fantastiske fjertørklæde, som denne gang er i en mørk vinterfarve. Den er SÅ fin, faktisk har jeg kigget på dette tørklæde længe, så nu måtte det være tid til at det blev mit. Normalt er jeg ikke vandt til at gå med en sådan mørk farve, men synes det er SÅ flot hertil vinter, så man kombinerer mine lyse farver med dette mørke. Derudover er dette fjertørklæde ufatteligt fint til når jeg tager i byen med pigerne, så unikt og smukt.

Det koster 1900,- og kan købes i Buch Copenhagen. Jeg havde mit tørklæde på til mine yndlings jeans fra Buch, forresten er der netop kommet nogle leggins hjem som ligner dem på en prik, de koster 449,-. Til dem havde jeg min elskede top på, også fra Buch Copenhagen og en ny strik med pelskrave på – jeg elsker farvener og tørklædet. Hvad synes I? Sov godt <3
Love Caroline

11 kommentarer

 • Salsul

  Flot outfit! Har i stadig bukserne i jeans version??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra R. Jensen

  Ville gerne selv eje et, men ville aldrig betale 1900 for et tørklæde s: men fint er det! x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Caroline. <3

  Jeg kan kun liiige passe de der guld/sølv bukser i den mindste størrelse. De sidder ikke 100% stramt. Tror du disse leggins vil blive for store i den mindste størrelse?

  Knus. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sofie <3 Disse leggings er meget stramme, men de giver sig også – og de bliver lidt for store til mig, så synes næsten du skal komme ind og prøve dem <3
   Knus<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Okay, så bliver de desværre nok for store, tør næsten ikke bestille dem så. Har nemlig ikke mulighed for at komme ind i butikken et stykke tid, desværre. Der er altid så hyggeligt og I er så søde. <3

   Tak for svar. Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Caroline!
  Er den meget flotte strik trøje også fra Buch? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej. Findes strikken i andre farver end den du har? Og hvad farve har du (farver kan jo ‘snyde’ lidt når man ser dem på foto.)

  Takker for svar:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A new musthave