Lyin king

Winter & Autumn – night out

Skærmbillede 2014-10-15 kl. 18.35.59
Over knee boot: Nelly 449,-
Printet cocktaildress: Designers Remix 2400,-
Grey long-sleeved dress: Gestuz 799,- 599,- 
Black sparkling dress: Lipsy 499,- 374,-
Grey & plain long-sleeved dress: Gestuz 799,- 599,-
Black heels: Nelly 329,-


Hej piger <3 Igår gik det virkelig op for mig, at efteråret for alvor har trådt ind – og pludselig skal man vænne sig til, at man ikke ‘bare’ kan smutte ud, uden man har iført sig en lun jakke, halstørklæde og handsker, hvis man som mig, ikke kan klare, at gå rundt med isende hænder. Det var VIRKELIG koldt igår aftes, men det stoppede ikke pigerne og jeg for at hoppe i vores korteste kjoler og stilletter mod byen – bad idea! Det regnede ovenikøbet også :-(

Jeg har derfor nu besluttet mig for, at jeg altså må finde nogle kjoler, der egner sig til byen og som er lidt lunere end mine sommerkjoler – som endda nogle gange kan være for kolde/bare selv inden på klubberne. Magasin er en sikker vinder – hvis jeg har tøjkrise, og skal ud sammen dag, så er det altid i Magasin man kan finde mig, fordi der er så mange mærker og det bare en sikker base med tøj til enhver lejlighed. Jeg har siddet og kigget rundt på Magasin onlineshop, og faldt over 2 langærmet kjoler, som egner sig særdeles godt til til det kommende vintervejr. De er så fine og meget klassiske og feminine – især den med ‘look through’ detaljen på ærmerne, den er jeg helt vild med!

Jeg faldt dog også over de to cocktail-dresses, som virkelig også er fine – og dem synes jeg ikke I skal snydes for, selvom de ikke er ligeså praktiske som de andre. Den printet fra Designers Remix er lige mig, og jeg bliver nødt til at tage et smut forbi Magasin én af de kommende dage, så jeg kan prøve den. Hvilken er Jeres favorit? Se udvalget af festkjolerne her.

Hi girls! The autumn is suddenly here, and it is so important to be prepared for colder nights (especially if you spend a lot of them in the city, like me;-) It is better to wear long-sleeved dresses in the autumn and winter, because it is A LOT colder outside and inside – so if yo do not want to waste you time sick in bed, the long-sleeved dresses is better to wear.

The Danish mall Magasin, is a all-time favorite and yeah, let’s call it life-saver. Everytime I do not have anything to wear, I go to Magasin – because it is always possible to find a perfect outfit or the item you are missing. As you can see, I have founded two long-sleeved dresses which I am in love with. Especially the dress with the ‘look-through’ details on the sleeves is amazing, so simple and classy! 

As I was trying to find long-sleeved dresses, it is a impossibility not to fall in love with some sleeveless dresses – and I have to try the printet dress from Designers Remix, I would love to own it! Which one to you prefer?
Untitled-1

2 kommentarer

 • Johanne

  Hej Caroline :)
  Dette indlæg er super godt! Lige hvad jeg havde brug for.
  Men jeg tænkte på, om du ikke vil lave et til med outfits som ikke sidder så tæt? Jeg er egentlig normal tynd, men bare meget usikker omkring min krop, så jeg bryder mig ikke så meget om kjoler der sidder tæt ved numsen..
  Men jeg finder tit inspiration på din blog, så det ville være skønt hvis du kunne det :) Gerne også nogle outfits, hvor man kan have sneakers på, da jeg ikke kan gå i hæle..
  På forhånd tak og god ferie til dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Johanne :-)

   Det er jeg glad for at høre, dejligt du kan bruge det <3 Rigtig god idé med nogle lidt mere oversize bluser og outfits, det vil jeg helt klart tænke over. :-)

   Mange knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lyin king