NUMA BEACH

WINNER OF THE VEET COMPETITION

Skærmbillede 2014-06-20 kl. 22.59.46

Godaften lovelies! Jeg har lige været nede og fået ordnet mine negle, hvilket skyldes mit sene indlæg – jeg er så træt, efter en lang men virkelig dejlig dag. I skal selvfølgelig ikke snydes for et indlæg med vinderen af VEET konkurrencen, som jeg synes har været rigtig vellykket og det har været så hyggeligt at læse alle Jeres inputs – keep it up!

Vinderen har været så svær at finde, og jeg ville ønske jeg kunne give Jer alle denne mulighed, men vinderen er Kathrine Serritslev som altså har vundet æren af, at skulle teste en masse produkter fra VEET med 10 af sine gode veninder – hvilket de skal tage billeder af, som jeg vil poste her på bloggen. Glæder mig allerede til at se dem! hihi :-) Har forresten fået lavet de fineste negle, som jeg glæder mig til at vise Jer, I bliver helt vilde. Sov skønt og tillykke til Kathrine <3
Love Caroline

   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

NUMA BEACH