Christmas collection M.A.C

Win your biggest christmas wishes from Nelly.com

PicMonkey Collage
Godaften søde piger :-) Ja, I læste rigtigt i min overskrift på dette indlæg – I har nu mulighed for at lave Jeres helt egen ‘Christmas Wishlist’ og vinde altså hvad I har ønsket jer fra Nelly. Jeg har selv samlet en masse ønsker, som jeg nærmest ville dø for at vinde – ih hvor kunne det være fantastisk. Især den smukke bluse med fjer langs ærmerne, har jeg kigget så længe på nu, at jeg simpelhen inden længe bliver nødt til at købt den. Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at:

1. Find dine musthaves og højeste ønsker fra Nelly, og læg dem I Jeres ønskeliste.

For at ligge en vare en Jeres ønskeliste, skal i blot klikke på gavesymbolet, som konstant vises øverste på navigationslinjen hos Nelly.com (Læs evt. mere her.)

Send til sidst jeres ønskeseddel ind, og så er I med i konkurrencen. I kan komme til konkurrencen og læse mere om den lige her.

 

Jeans med print her // Bluse med fjer her // Skjorte med glimmer her // Ugg bamsesko her // SBC Leggings her // Replay army jakke her // Ugg pallietbamsesko her // Stiletter med sten her //
Love Caroline

Dette indlæg indeholder afflliate links.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Christmas collection M.A.C