SNOWDROPS COPENHAGEN

WIN THIS BALENCIAGA BRACELET

P1010559P1010568 P1010579
Godmorgen piger,  ja! Jeg er faktisk mildest talt lige vågnet – det sker en sjælden gang at jeg kan sove længe, men ej hvor er det dog bare dejligt at vågne frisk og veludhvilet op – det kan virkelig mærkes på kroppen! Jeg har idag ikke de helt store planer, andet end at jeg vil poste mere tøj jeg sælger ud af og få skrevet min afsætningsopgave færdig – har I særlige planer? Imorgen starter jeg i skole igen og det bliver i bund og grund rigtig dejligt, jeg er så tæt på at være færdig nu, at det er langt lettere at nyde de sidste skoledage og jeg glæder mig til at komme tilbage og få en fast rytme igen – det er altid noget af det jeg savner, i skoleferierne i hvertfald.

Nok om det! Nu til konkurrencen, jeg har glædet mig til at dele med jer! Jeg er nemlig blevet nomineret til en bloggerkonkurrence hos Lars Larsen Watches, hvor der iblandt de deltagende, er bloggere fra Tyskland, Norge, Sverige, Finland, England og Danmark – så jeg er virkelig beæret over at være én af de nominerede – det betyder så meget! Den blogger der får flest stemmere, vinder en weekendtur til Paris for to, hvilket jeg ville elske at skulle! Har været i Paris én enkelt gang og vil hellere end gerne tilbage.

Nu hvor jeg er nomineret i denne konkurrence, synes jeg også I skulle have muligheden for at vinde noget – det er alligevel også alt for lang tid siden, jeg har afholdt konkurrencer og giveaways her på bloggen. Idag udlodder jeg, nok min største præmie til dato, nemlig et smukt Balenciaga armbånd i hvidt, som passer perfekt til sommerens og forårets lækre lyse farver. Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen om dette smukke armbånd er:

1. Stem på mig hos Lars Larsens Watches konkurrence lige her.

2. Skriv i kommentarfeltet at du deltager og fortæl et sjovt fact om dig selv.

Jeg håber I har lyst til at deltage – held og lykke! Vi skrives ved senere <3

103 kommentarer

 • Så er der stemt :) – det vil jeg godt nok gerne vinde 😱 En fun fact er, at jeg har 8 visdomstænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  En af de sjoveste og måske mærkeligste facts om mig er, at jeg ubevidst kun køber og går i hvide sko – uanset om det er sneakers, sportssko eller andre slags. Virkelig et lækkert armbånd som uden tvivl ville passe godt til at gå sommeren i møde med. Har btw stemt og deltaget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soph

  Stemt! Mega flot armbånd.

  Æhh fact – jeg har aldrig brækket noget. 7,9,13

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Selvfølgelig fik du min stemme, har fulgt dig siden din start.
  Min fun fact er, at jeg på INGEN måde er så girly som du, men jeg savler over dette fine armbånd og har gjort det i laaaang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Selvfølgelig får du min stemme <3
  Fun fact om mig – hmm.. når jeg spiser mad jeg virkelig godt kan lide, så nusser mine fødder hinanden xD Det lyder dybt åndsvagt og jeg ved ikke hvorfor men det sker helt automatisk og uden jeg har kontrol over det :P hahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Vestergaard

  Så er der stemt :-)
  Hm.. En sjov fact omkring mig er at jeg har små ar på mine ben, da jeg aldrig har været særlig god til at barbere mine ben. Det største ar på skinnebenet fik jeg den dag jeg fyldte 20 år – mærkeligt men rigtigt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Done! Jeg har en virkelig dårlig vane med at græde til alle sæsonafslutningen – om det er fordi, serien slutter og der altid sker noget sørgeligt? Det ved jeg ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Så har jeg stemt på dig – min fact er, at da jeg var helt lille, fortalte mine forældre mig at jeg altid skulle spise op, og ikke lade maden gå til spilde, og tænke på de fattige børn i Afrika, der ikke havde muligheden for det. Lige siden der har jeg næsten altid spist helt op (hvilket kan være svært nogle gange, når man får serveret store potioner)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Jones

  Så har jeg også stemt på dig!
  Et sjovt fact om mig, må nok være at jeg er rædselsslagen for duer! Jeg bliver så bange hvis de kommer bare lidt for tæt på mig :-)
  Go’ dag til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Så der stemt på dig 😉 – jeg ruller tit øjene, ikke fordi jeg er irriteret, eller noget i den stil, men gør det bare, og kan ikke lade vær’ 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stemt, lækker præmie! En fun fact om mig er, at jeg elsker rejeost selvom jeg hader rejer haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Jeg har stemt !:-) – jeg elsker nutella på rugbrød med agurk 😋😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Sophie

  Deltager – Jeg kan ikke lide gult slik haha, det er egentlig ikke så meget med smagen at gøre fordi det kan jo godt være en anden smag selvom det stadig er gult. Men ja, jeg har altid valgt de gule fra og nogle gange de orange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Deltager!
  Spiser kun blå M&M’s.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melisa

  Deltager – Jeg blander Nutella sammen med surt slik 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shania

  Så er der stemt ;-) en sjovt fact om mig er nok at jeg elsker og sprøge folk om massage hele tiden 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Froslev

  Ih hvor er det bare et smukt armbånd, jeg har sukket efter så længe!
  – jeg havde allerede stemt på dig i konkurrencen, så her kommer et fun fact: jeg har ikke spist slik, kage eller is og alt i den kategori i nu 4 år og 3 måneder, folk tror mig ikke – men den er rigtig nok ;) Dog har jeg en svaghed for tyggegummi, og det ryger der gerne en 30 stykker af, ned om dagen <3 Jeg er det man kalder lidt afhængig haha.
  Hav en rigtig skøn dag!
  mange knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou Lyholm

  Stemt!
  Og jeg deler M&M’s op i farver før jeg spiser dem 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Så er der stemt! Fun fact om mig, er at jeg har været i flere lande end jeg er år gammel! Jeg selv og mine forældre elsker at rejse!
  Jeg håber du vinder turen til Paris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Har allerede stemt, så det er jo kun super!
  En fun fact må være, at jeg har fødselsdag om præcis 14 dage haha.. 18 af de lange 😋💘
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane S

  Stemt :)
  Jeg var 175 som 13 årig (= 2 hoveder højere end de fleste) og er ikke vokset siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg har stemt! 🍀🙏🏽
  Sjovt fact om mig selv: Jeg kan ikke drikke af et glas, uden at skylde det 3 gange først..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Så har jeg stemt!
  – jeg har altid haft langt hår, siden jeg var 3 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har stemt på dig!!
  Et fun fact om mig selv, vil være at jeg helst kun spiser hele peanuts fra peanutsposerne og ikke de halve❤️😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Så er der stemt 😘 En fun fact om mig er at jeg selv er overbevist om, at jeg kan mærke spøgelser og ånder, men ingen tror på mig😂😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har stemt, og håber virkelig du vinder! Du har sådan et fedt mix af interior, sund mad og virkelig lækkert tøj!

  Fun fact: jeg spiser ALDRIG blå M&M’s, fordi jeg engang som lille fik at vide at man bliver syg af det. & jeg køber sterinlysholdere i ALLE de lande jeg har været i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har stemt på dig, og elsker at følge med her på din blog ! Du er så inspirerende 😃 En fun fact om mig er at jeg har en ret stor skræk for at snakke med fremmede mennesker, fx som at ringe til pizzamanden.. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du har selvfølgelig fået min stemme – En fun fact om mig er, at siden jeg var lille, aldrig har kunnet drikke det øverste og det sidste fra en mælk, da jeg føler det er dårligere.
  Du må have en dejlig sidste ferie dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Nu er der stemt. Flot armbånd. God smag.
  Jeg har de mindste lilletånegle der findes tror jeg, de kan ikke engang lakeres med neglelak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Så er der stemt på dig og jeg ville elske at vinde det fine armbånd :-) Jeg har nærmest svært ved at vælge 1 fun fact, da jeg egentlig tit får at vide at jeg er en ret spøjs person. Men en fun fact kunne være, at jeg engang blev så glad for kagedej, at jeg droppede at bage mine kager og lavede egentlig bare dejen. Ubsi dupsi, men lækkert var det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Tange

  Så er der stemt :-)
  Jeg skulle ud at rejse med min dejlige mor og søster og så skal man som altid igennem Security. Min skøre søster skal så lægge sine Chanel solbriller og hendes andre dyre sager på båndet og så ruller der en kasse over dem, hvilket så resulterer i at hun hopper op på båndet og glider hele vejen ned. Alle Security mændene holdte hende, men hun var ligeglad, hun skulle bare redde sine briller. Haha det hører hun stadig for i dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Så har jeg også stemt på dig <3 Virkelig lækkert armbånd.
  Fun fact: Jeg elsker at gå på webshops med masser af sko, tøj og accessories og lave lange, kreative lister med de ting jeg ønsker mig. Men jeg ender altid med aldrig at købe noget, fordi jeg er for nærig! :-D Fjollet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Så er der stemt!! :)
  Så smukt armbånd, jeg så længe har sukket efter
  hmmmmm en sjov fact om mig selv 2 af mine tænder i undermunden er aldrig kommet hverken som barn eller voksen, heldigvis er mellemrummet så lille det ikke kan ses den dag i dag hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er simpelthen det smukkeste så selvfølgelig har du fået min stemme!
  En fun fact om mig er at jeg kan ikke have ulige ting, jeg kan fx ikke tage min mobil fra laderen hvis den er på 83 så venter jeg til den er på 84 i stedet for haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så har jeg stemt på dig! Fun fact om mig er, at jeg ALTID tjekker hvordan et billede ser ud på min instagramfeed, FØR jeg lægger det rigtigt ud… Dvs at jeg KTO’s ligger et eller flere billeder ud, som jeg tror, vil se godt ud sammen, for derefter at tage et screenshot af min feed (til senere at gense feeden), og slette billederne igen – dog bliver det hurtigt akavet, hvis nogen begynder at like de 3-5 billeder man har lagt ud…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så har jeg stemt på dig! Fun fact om mig er, at jeg ALTID tjekker hvordan et billede ser ud på min instagramfeed, FØR jeg lægger det rigtigt ud… Dvs at jeg som regel ligger et eller flere billeder ud, som jeg tror, vil se godt ud sammen, for derefter at tage et screenshot af min feed (til senere at gense feeden), og slette billederne igen – dog bliver det hurtigt akavet, hvis nogen begynder at like de 3-5 billeder man har lagt ud…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nielsen

  Så er der stemt!! Rigtig flot armbånd!!
  En fun fact er, at jeg laver grimme og mærkelige ansigter ud i det blå. Jeg kan side og snakke med en eller flere og så lige pludselig lave en mærkelig grimasse 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Nielsen

  Jeg har stemt på dig! <3 fun fact om mig: jeg var til din fødselsdags Pre på Klubben sammen med Camilla Hau som jeg kender, tror aldrig jeg fik hilst på dig, men du virker super sød <3 Kunne super godt tænke mig armbåndet da farven er virkelig skælden og ikke produceres mere! (Er kæmpe Balenciaga fan!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Güldan

  Så er der afgivet en stemme til dig❤️ Elsker bare din blog!😃

  Fun facts om mig
  Jeg spiser altid KUN de store M&M’s og aldrig de små🙈
  Jeg hader at snakke i telefon med fremmede, jeg går hen og har nærmest angst ved at sige noget dumt 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden jeg var helt lille har jeg ikke kunne lide frugt og grønt og den dag i dag spiser jeg det stadig ikke. :/ – sjov og random fact.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Deltager, min fact er, jeg spiser altid de hele peanuts i posen først,og de halve bagefter. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Avnegaard

  Sjov fact – Jeg har haft bølje men det kan absolut ikke ses på mine tænder i dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Så er der stemt :-)
  En sjov fact om mig er at da jeg var et barn kunne jeg slet ikke fordrage is og græd, hvis jeg fik det serveret, men idag elsker jeg AL is og vælger altid is som dessert eller endda som en måltid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Stemt! En fun fact om mig er, at man vidst godt kan kalde mig lidt af en workaholic. Jeg har tre jobs ved siden af gymnasiet. Dette kan til tider være stressende og ikke særlig sjovt, men jeg er afhængig af hele tiden at lave noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Så er der stemt på dig! :) Det er lidt svært med en sjov fact, men jeg kan ikke lide brus, og det synes folk er super underligt! Så jeg ryster altid en sodavand, hvis jeg en sjælden gang beslutter mig for at drikke en. Held og lykke med din konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Så er der stemt, vi krydser fingre for dig smukke :)!
  En sjov fact om mig er nok at jeg er sindsyg klodset jeg har gennem mit 20årige liv brækket 13 forskellige knogler i min krop and im still Counting 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Stenberg

  Så har jeg selvfølgeligt stemt på dig ;-)
  Fun fact: Jeg har altid, siden mit hår for første gang nåede ca. numselængden, haft rigtig langt hår, da jeg er så bange for at fortryde, hvis jeg vælger at klippe det kortere – dog overvejer jeg det kraftigt for tiden og måske det sker her efter mit galla d. 30 april, hvor dette armbånd kun kunne gøre mit outfit mere lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva klitgaard

  selvfølgelig!

  mhmm jeg er gammel uofficiel østerbromester i langspyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gizem

  Hermed stemt! :-)

  hmmm en sjov fact må nok være at jeg kan godt finde på at tale med mig selv, når jeg er alene…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har selvfølgelig stemt på dig! <3 Et fun fact om mig er, at jeg altid skal have mit guld armbånd på til eksamener, da jeg er sikker på, at det bringer held, hehe. Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise W

  Så er der stemt <3 håber du vinder!!
  hmm.. et underligt fact om mig er at jeg aldrig har haft nemt ved at få blå mærker … lige indtil jeg fik det første slemme… :-) nu får jeg det så nemt som ingenting!! Mega øv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg deltager og der er hermed stemt! 😄
  Min livret er koteletter i fad, bare uden koteletter, så altså sovsen derfra og ris 😍 mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja-Cheri

  Du har fået min stemme!
  Jeg vil meget gerne deltage i din konkurrence om det smukke armbånd. Mit fun fact er at jeg har skiftet navn med hjælp fra en numerolog :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg deltager:)
  Sjov fact; jeg elsker havregrød med peanutbutter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Fogh

  Deltager. 😃
  Jeg er bange for elevatorer, hvilket sommetider kan være et problem. Til gengæld får jeg så mere motion af, at tage trapperne hver gang😄💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har stemt og krydser alt!!
  En fact er, at jeg elsker granatæbler og eddamammebønner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg har selvfølgelig stemt på dig! Ville elske at være så heldig at vinde dette fine armbånd. Et fun fact om mig må være at tjekker din blog HVER eneste dag, og tit får lyst til at kommentere, en aldrig har gjort det før nu. Det vil jeg rette op på! Et andet fun fact er, at jeg drikker ALT af sugerør. kKan ikke drikke uden, hihi <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Stemt og deltager :)
  Fact – jeg kan ikke lide ketchup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Hej Caroline
  Selvfølgelig får du min stemme :-)
  Dét armbånd er bare SÅ smukt!
  Et “fun-fact”om mig er, at jeg kun kan gå på højre side, når jeg går sammen med folk- ellers kan jeg SLET ikke koncentrere mig – liiiidt OCD-agtigt – I know ;-)
  Kæmpe kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Åh håber sådan du vinder søde Caroline <3

  Åh der er så mange ting, MEN jeg elsker at shoppe og bruger stort set alle mine "lomme penge" om man vil på tøj, men af en eller anden grund går jeg kun med 40% af det jeg køber, jeg ved ikke hvorfor og jeg syntes selv jeg prøver at sige til mig selv "har jeg brug for det" og ja selvfølgelig har jeg det. Hvis jeg ser noget jeg er vild med må jeg bare eje det, men desværre ender det oftest bare med at hænge på bøjlen og se flot ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har selvfølgelig stemt på din skønne blog :-)
  Et fun fact om mig – jeg sover altid på højre side, kan ikke sove ellers ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg har selvfølgelig stemt på dig. Fantastisk blog! En fun fact om mig, må nok være at jeg ikke kan gå ved siden af folk, uden at komme til at gå ind i dem eller ind foran dem. Det er ikke noget jeg gør bevidst, det sker bare underligt nok altid for mig :d ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Selvfølgelig skulle du have min stemme. Jeg deler altid min mad op i farver, inden jeg kan spise den.
  Held og lykke. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Stemt på dig <3
  Sjov Fact; jeg er ekstrem bare for frøer og krabber 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min fun fact er, at når jeg køber slik, køber jeg altid i forvejen blandede slikposer, men jeg spiser altid kun det røde slik, da det er det eneste jeg kan lide – i stedet for at blande en slikpose med kun rødt slik, så det andet ikke går til spilde☺️ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg DELTAGER :-D
  En sjov fact om mig selv hmm…
  For at slappe nusser jeg min dyne, hver morgen og aften :-D
  Og jeg er meget forfængelig så hver gang jeg går forbi noget jeg kan spejle mig selv i kan jeg ikke lade vær med at kigge 😂😂
  God påske <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Deltager med en stemme på dig👌🏼
  En sjov fact om mig: Jeg fløjter altid og tænker ikke altid lige over tid og sted så jeg får mange sjove kommentar med når jeg handler, er på arbejde (i en guldsmed) og når jeg aflever mine døtre i skole og vuggestue. Til tider en smule pinligt😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Munch Hansen

  Så er der stemt! :)
  – Jeg har aldrig mødt nogen med en så lang tunge som mig! Jeg kan nå min næse med tippen af min tunge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Jeg har selvfølgelig været inde og stemme på dig. Fun fact om mig må være, at jeg ALTID skal gå på venstre side af andre – kan ikke holde ud at gå på højre side😁(og er ved at vænne mine nærmeste til at de ikke kan holde den venstre side ud)☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja schlosser

  Jeg har været inde og stemme!
  – jeg vågner ofte om natten med en vild lyst efter chokolade, som hvis muligt selvfølgelig bliver stillet. Så må jeg løbe lidt længere dagen efter :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Så er der stemt på dig :-)
  Fun fact om mig … Jeg nyser når jeg bliver nervøs :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannnah

  Det er simpelthen så smukt det armbånd. En fun fact er at jeg efterhånden har fulgt dig i mange år, og at jeg kan huske en af dine første giveaways, som jeg var så heldig at vinde! Et sødt sort bæger, som stadig står fremme med makeup-børster i på min kommode. Der er virkelig sket meget siden – og ikke mindst med din blog! Du fortjener om nogen at vinde, krydser fingre for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Så er der stemt😊
  Et fun fact om mig, er at jeg ofte (og nogle gange ubevidst) kører en ekstra omvej, bare for at køre lidt længere i min bil. Jeg er møgdårlig for miljøet på det punkt, men elsker bare min bil☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Så har jeg stemt på dig :-)
  Fun fact: efter min morgenmad SKAL jeg have 1 stk. mørk chokolade og et glas Sprite zero ;) ikke ligefrem noget jeg er stolt af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min stemme er afgivet og jeg håber at du vinder og dermed bliver oplevelsen rigere – det har du virkelig fortjent oven på dette stressende skoleår!
  Fun fact – jeg HADER virkelig bananer og det har jeg gjort siden jeg var helt lille, jeg kan ikke fordrage luften, dens udseende, konsistent – jeg væmmes.. Dog elsker jeg skumBANANER, BANANvingummierne fra Haribo samt BANANmilkshakes. Hahaha… Bare at skrive denne kommentar, får mig til at grine af mig selv – hvor dum kan man være?? 😂😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke P.

  Du har selvfølgelig fået min stemme! <3
  En sjov fact om mig er nok, at jeg er jordens største snacker! Og det er altså hverken chokolade eller chips jeg snacker! Min største svaghed er sorte oliven og majs, og hvis der ikke er noget af det tilbage i huset går jeg virkelig i panik!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stemt :-)
  Fun fact: Jeg elsker endeskiver på brød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Stemt på dig😊 Fun fact: Jeg kan kun falde i søvn når jeg ligger på maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har stemt på dig!
  Et sjovt fact om mig er, at jeg elsker at lave phitoshoots med mig selv. Har ingen blog eller noget og poster aldrig billederne men har det bare sjovt med det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Tusind tak for deltagelse 😃 og for en super inspirerende blog !! Smukt armbånd !!

  En sjov ting om mig – må være at jeg ikke kan klare tanken om æg når jeg har influenza men ellers kan jeg godt lide det! Lugten af kartoffelmos og smagen får mig til at kaste op og det har det gjort siden jeg var helt lille ( lidt underligt i know ) kan ikke klare kartofler. Og så er jeg bange for at gå i skoven , jeg sætter ikke mine ben der 🙈. Og en sidste ting jeg elsker reklamer , som i elsker det 😂

  God dag herfra 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg har stemt :) krydser fingre! :D
  Et underligt/sjovt fact om mig er at jeg ELSKER alle former for superfood pulver, og jeg spiser dem aldrig i en smoothie, jeg spiser dem bare med ske, tørt i munden. Det er lidt pinligt især når jeg spiser spirulina pulver, HELT grønt mund.. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Gaardsdal

  Jeg mangler en kno på hver hånd. Elleeeer i hvert fald kan man ikke se den.

  Desuden er det stemt og det hele :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Done :) Et fun fact om mig er, at jeg ikke kan kende forskel på højre og venstre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg deltager i konkurrencen og jeg har selvfølgelig stemt på dig <3

  Et sjovt fact om mig er at mit ene ben er 1 cm. længere end det andet :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pedersen

  Så har jeg stemt på dig!
  En fun fact om mig, er at jeg simpelthen er SÅ rædselsslagen for edderkopper, at jeg engang for nogle år tilbage havde fanget en edderkop der løb på min væg, med en lille gennemsigtig glas-“kasse”, og så vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre herefter, og endte at stå dér med strakt arm i 40 minutter, for at edderkoppen ikke kunne løbe nogen steder. Min far reddede mig dog så til aller sidst, da han kunne høre jeg råbte! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofia

  Så er der stemt og deltaget!
  En fun fact om mig er måske, at jeg taler før jeg tænker, men til gengæld altid kan få folk til at grine og så er det jo ikke helt dårligt ;)
  Jeg håber du vinder. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nielsen

  Stemt på dig <3

  – jeg elsker orden, så jeg kan slet ikke klare, hvis mine veninder har mange uåbnede mails/sms'er – og hvis deres apps ikke er i mapper. Derfor rydder jeg altid op i deres iPhone, når jeg har muligheden, årh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Så er der stemt!
  Jeg var er virkelig stædigt barn, da jeg var lille, så hvis mine forældre ville fodre mig med mad jeg ikke lige gad, så kunne jeg brække mig på kommando – efterfulgt af “jeg sagde det jo”. Jeg er dog holdt op og har fået bedre manerer med tiden ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Grand

  Der er helt klart stemt, vil så gerne vinde det smukke armbånd – har fulgt din blog siden din start og er vild med dig!
  Fun fact om mig… Jeg er engang blevet bidt i låret af en abe og mit ar ligner voldsomt meget et sugemærke. Det er der kommet ualmindelige mange gode grin ud af.. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg har stemt på dig:-) En sjov fact? Jeg kan ikke strække mine lillefingre helt ud, det er ganske enkelt umuligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Boesgaard Mortensen

  Deltager … sjov fact om mig jeg kommer tit til skade selv min chef er opmærksom på det når vi afholder julefrokost

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Så har jeg stemt.
  Fun fact: Dengang jeg var helt lille, havde jeg klippet håret på alle mine barbiedukker, fordi jeg troede det ville det gro ud igen. Det viste sig så desværre ikke at være helt sandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Borup

  Jeg deltager også <3 og et fun fact, hmm… Well, jeg har set serien FRIENDS mindst 30 gange fra start til slut, hæ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Deltager og har stemt! Jeg har været i Paris én gang før, vi boede i en lille 1-værelses lejlighed en hel familie, jeg startede selvfølgelig ud mega utilfreds, men efter et par dage viste det sig, at det blev den bedste ferie nogensinde og de små hyggelige lejligheder hører til kulturen! Paris er en fantastisk by og krydser fingre for du vinder og oplever den, det synes jeg virkelig du fortjener!

  Mit fact er derfor, jeg er god til at være utilfreds, men efter kort tid bliver det altid mine bedste oplevelser hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia N.

  Deltager og har stemt!

  Jeg har svært ved at vælge noget yndlings som mad, musik osv. – men jeg har et yndlingshovedpudebetræk, der er hvidt og mintgrønt med en masse blomster – det minder mig om min mormor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Da jeg var lille kunne jeg spise leverpostej på alt som i alt! Behøves jeg fortælle jeg ikke kan fordrage leverpostej i dag :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Glemte at skrive jeg selvfølgelig deltager og har stemt på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Sjov fact eller klam fact, det kan man jo selv bestemme, haha – i hvert fald kan jeg snildt spise rejeost.. fra bøtten.. med ske. Yes, nasty nasty, men åhh så godt!
  God weekend og held og lotto med konkurrencen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Deltager.
  Hm, den var straks værre. Går kun i træningsbukser :D -Eller det er måske mere lidt tragisk he he.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shay

  Stemt! En sjov fact om mig er, at jeg udelukkende vil se film med lykkelige slutninger. Ser jeg en film for første gang, spoler jeg den derfor helt til slutningen; slutter den “dårligt” gider jeg ikke se den alligevel :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  En sjov fact om mig, det må være at jeg mødte min kæreste og soulmate på rulleskøjter, da jeg var 7 år gammel <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvornår finder du vinderen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er det ikke på tide at trække en vinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

SNOWDROPS COPENHAGEN