Go Creative

Win my favorite perfume

PicMonkey Collage

 

Det er denne fantastiske parfume fra Vera Wang I kan vinde, hvis I deltager i min konkurrence om den bedste outfitvideo på Instagram – så gode videoer der allerede er lagt ind, synes det er så fint at man kan dele sit outfit på den måde. Det eneste I skal gøre for at deltage er at ligge en video ud på Instagram, hvor i bruger hashtaggene #fashionbycaroline #outfitvideo.

Lige pt. er denne parfume fra Vera Wang min yndlings, den er så feminin og meget ren og let – uden at være alt for sød, og slet ikke til at dufte. Specielt det rene ved duften, elsker jeg – det er så vigtigt for mig, og jeg elsker duften af rent sengetøj, nyvasket hår, bodylotion på en nyvasket hud – og ikke mindst den rene fornemmelse er fantastisk. Jeg håber I vil deltage, I må alle have en dejlig dag, skriver igen senere <3

Love Caroline

16 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Go Creative