Go Creative

Win my favorite perfume

PicMonkey Collage

 

Det er denne fantastiske parfume fra Vera Wang I kan vinde, hvis I deltager i min konkurrence om den bedste outfitvideo på Instagram – så gode videoer der allerede er lagt ind, synes det er så fint at man kan dele sit outfit på den måde. Det eneste I skal gøre for at deltage er at ligge en video ud på Instagram, hvor i bruger hashtaggene #fashionbycaroline #outfitvideo.

Lige pt. er denne parfume fra Vera Wang min yndlings, den er så feminin og meget ren og let – uden at være alt for sød, og slet ikke til at dufte. Specielt det rene ved duften, elsker jeg – det er så vigtigt for mig, og jeg elsker duften af rent sengetøj, nyvasket hår, bodylotion på en nyvasket hud – og ikke mindst den rene fornemmelse er fantastisk. Jeg håber I vil deltage, I må alle have en dejlig dag, skriver igen senere <3

Love Caroline

16 kommentarer

 • Sara

  Hej Caroline.
  Lækker konkurrence! Har altid gerne ville eje den parfume. Hvor har du købt den henne? Kan ikke finde den herhjemme ? (:
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora Marie

  Åårh altså, den parfume lyder skøn, og har lige solgt fem af mine parfumer da de ikke var mig mere. Så kunne godt bruge en ny parfume :) <3
  Jeg lagde en video ind den første dag, men vil rigtig gerne vide hvornår konkurrencen slutter? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanja mortensen

  den lyder lige noget for mig. en parfume der ikke “lugter” alt for sødt, og bare er der. jeg går efter parfumer med en meget mild duft af blomster og denne lyder helt perfekt. jeg er gået lidt kold i den jeg ejer, men kan ikke finde et godt alternativ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie B.

  Hej Caroline. Hvis man ikke kan filme på Instagram, hvordan deltager man så? Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie <3 Så kan man ikke deltage, desværre :(
  Knus<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej (:
  Tak for svar!
  Kan du huske, hvilken butik og hvor henne den lå i London?
  knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Har du fundet en vinder? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Er du ikke også en darling og fortælle mig, hvor i London du har købt parfumen? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Taaaak <3
  og det var hyggeligt at støde ind i dig i lyngby centeret i sidste weekend. Det var mig der kom hen til dig, da du skulle af med nogle indkøbsvogne ;) hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Go Creative