Live my day as if there was no past

Why you wanna be my love

P7080094 P7080100Hej piger! Har haft en forkælelsesdag for mig selv idag, hvor jeg har fået fyldt mine eyelash extensions op af dygtige Adore By Nicole og herefter til hudbehandling hos Amazing Skincare, hvor jeg fik en dyberens inden turen går til LA. Det er så rart med dage som disse, hvor man kan bruge lidt tid på sig selv og sit velvære – det er så rart synes jeg. Jeg er ligeledes så småt gået i gang med at pakke, som jeg også vil vise jer mere af en af de kommede dage i weekenden.

Nu til de fine smykker, I kan se på billederne. Jeg har lidt et fetisch med smykker, da jeg ejer ULIDELIGT mange, kan på ingen måde nå at gå med dem alle – men nok kan jeg alligevel ikke få ;-) Disse er fra Fashion By M og jeg er vild med dem! Den fine pelsede nøglering har hængt på mine nøgler siden jeg modtog den, og har gjort det langt lettere for mig faktisk at finde mine nøgler, når jeg mangler dem. Kæderne er bare super fine og unikke, ligesom de mange andre smykker hos Fashion By M – tag et kig forbi her.

Vi skrives ved senere – ha’ en dejlig aften – kys!

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Live my day as if there was no past