WHITE NOTES

WHITE TUESDAY

Shirt HERE / Shoes HERE / Hair-dot HERE / Glasses HERE


Hej piger. Jeg har glædet mig sådan, til at vise jer denne SÅ fine skjorte-kjole fra RWD Studios, som er helt ny. RWD Studios er beliggende i København og er et slow-fashion brand, der har fokus på kvaliteten af deres styles. Hver enkel item, synes jeg er unik og så er jeg vild med, at deres items er så forskellige i Deres udtryk – alt afhængig af, hvordan man styler dem.

Jeg stylede den med et par sorte blondeshorts, hvide sneaks og den fineste hårelastik fra Ganni – som alt i alt, gav et nedtonet og sommerligt look. Jeg er på vej til stranden, med Malina, Maria og Line lige om lidt, så vi skrives ved senere.

2 kommentarer

 • Dorthe

  Hej søde Caroline..
  Virkelig en fed stil du har, du lokker mig virkelig til at shoppe, for din stil er lige den jeg ønsker i min gadarobe 😊 Men nu hvor du er så god til at skrive hvor du har købt tøjet hende er du så ikke sød at skrive hvilken str du selv har på ? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Dorthe <3

   Tusind tak, er glad for at høre, at du bliver inspireret. Det gør mig rigtig glad :-)

   Jeg vil fremover, huske at få skrevet lidt størrelser ind. Her har jeg str. 34

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHITE NOTES