WHITE NOTES

WHITE TUESDAY

Shirt HERE / Shoes HERE / Hair-dot HERE / Glasses HERE


Hej piger. Jeg har glædet mig sådan, til at vise jer denne SÅ fine skjorte-kjole fra RWD Studios, som er helt ny. RWD Studios er beliggende i København og er et slow-fashion brand, der har fokus på kvaliteten af deres styles. Hver enkel item, synes jeg er unik og så er jeg vild med, at deres items er så forskellige i Deres udtryk – alt afhængig af, hvordan man styler dem.

Jeg stylede den med et par sorte blondeshorts, hvide sneaks og den fineste hårelastik fra Ganni – som alt i alt, gav et nedtonet og sommerligt look. Jeg er på vej til stranden, med Malina, Maria og Line lige om lidt, så vi skrives ved senere.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHITE NOTES