Morning early birds - let's get up

White MAY wanties

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP:
image1xxlimage4xxlimage4xxl-1image1xxl-1
Hej piger <3 Så er det weekend igen, denne uge er virkelig fløjet afsted – det er rart og jeg glæder mig til at nye det forhåbentlig gode vejr, som jeg krydser fingre for det bliver. Jeg har en masse gøremål, også i forhold til bloggen – så I kan også godt glæde jer. Efter skole, skal jeg have lavet mine fusser hos dygtige Katja, som ordnede mine negle på hænderne igår – I skal virkelig glæde jer til at se dem, de er blevet så fine og sommerlige.

Efter min tid hos Katja, skal jeg mødes med Christina og lille baby Philina – det bliver så hyggeligt. Har på collagen samlet lidt sommerlige may-musthaves fra ASOS som alle står på min ønskeliste. Er addicted til hvide items for tiden, det er nok hungren efter sommeren og de lette, lyse farer. Jeg regner med at der kommer fine interiørbilleder online senere, af mit nye tøjstativ og reol – stay tuned, I kan se et lille sneak peak her. Vi skrives ved senere – kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Morning early birds - let's get up