sunny side

WHITE FLORAL

dsc_2004 picmonkey-collage
Missguided dress HERE
_______________________________________
Hej igen piger! Jeg har brugt formiddagen, med min søde veninde Louise, vi fik lidt frokost, som egentlig skulle have været morgenmad, men har skåret min finger, så måtte have min mor forbi inden, jeg kunne komme afsted imorges. Sådan er det, når man har en bekymret mor, der oveni det, er sygeplejerske, hihi ;-) Det er der måske nogle af jer, der kan genkende? Så hun fik renset såret og bundet det ordenligt sammen igen, puha. Senere skal jeg ud og spise med Christoffer, hvilket bliver så dejligt. Hvorhenne, kommer I til at se og høre mere om <3

Jeg tænkte dog, at i altså fortjente at se denne fine sag på bloggen med det samme. Jeg forelskede mig i den, da jeg fandt den online hos MissGuided for et stykke tid siden og den er bare SÅ smuk i virkeligheden også (man skal altid være lidt skeptisk med online-køb, ikke?) Om ikke andet, overraskede denne mig blot positivt og havde egentlig planlagt, at jeg ville vise jer nogle billeder af den på, men har ikke lige haft mulighed for at få taget de rette billeder, så tænker I kan starte med disse.

Som I kan se, er ærmerne vige og udskærringen er dyb, allerede to wauw-factors dér synes jeg. Den er vildt sommerlig, feminin og let. Det blomstrede mønster er jeg helt vild med og så elsker jeg farverne <3 Hvad synes I om den? Find den online her!

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

sunny side