THE SIMPELCITY

WHITE EBONI LACE

p1090084
Hej piger! Jeg ville blot lave en kort opdatering, inden resten af aftenen, kommer til at stå på afslapning og filmhygge med C. Jeg har været til møder hele dage, som altid er så spændende og hyggelige – dog er jeg helt udmattet efter en lang dag, og glæder mig allerede, til at komme i hyggetøjet. C har ligget syg igår og idag, så jeg har hygget en masse om ham og tro mig, jeg har hentet alt fra tomatsuppe til Ben and Jerrys fra 8-10 hver dag, haha! Det skal der også være plads til og med det pleje-niveau jeg har lagt her hjemme, så glæder jeg mig næsten til at jeg bliver syg, ej, lad os håbe det ikke sker pt! Men alligevel ;-)

Jeg har slet ikke fået vist jer, dette så fine undertøjssæt fra Magasin, som jeg synes er SÅ fint – er det ikke rigtigt? Jeg har meget blonde undertøj efterhånden, men jeg synes det lyse med grå detaljer er så yndigt og smukt. I kan finde det i Magasin eller på Deres webside – her og her. God aften kys!

3 kommentarer

  • Birgitte Marburger

    Dejligt at du allerede nu er en omsorgsfuld nurse. Pas godt på Mussis yndlings sviger <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • The animators for bolt used human faces to model the dog’s expressions off of to make him look more personable and warm to children. However, they had to bring Travolta into the monapt-cioture studio to accurately depict him scooting his ass across the carpet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE SIMPELCITY