Sheinside musthaves - christmas wishes

Which makeup am I wearing?


Hej piger <3 Så er min makeupvideo langt om længe online, efter en del ventetid for jeres vedkomne og tekniske problemer for mit! Jeg håber I kan bruge den til noget og har i nogle spørgsmål, må I endelig ikke holde jer tilbage – jeg vil hellere end gerne besvare dem. Nedenfor har jeg lagt links ind, til de forskellige produkter jeg bruger <3 Ha’ en fantastisk aften <3 OBS. husk forresten at sæt videoen til 720p HD nede i højre hjørne!

Hi lovelies! Finally my makeup-video is online. I know you have been asking for this video for at long time, but I would rather make an good and inspirational video, instead of a quick and shoddy video! I hope you like it – wish you a lovely evening <3
773602344888
 77360220709171617005850477360233897971617002047132646800020216961372071175704904411164
C L I C K  T O  S H O P
lashes
L A S H E S: A D O R E  B Y  N I C O L E 
Untitled-1

28 kommentarer

 • A

  ØV hvor var den skuffende! Det ligner at du bare hurtigt skulle have den filmet og overstået. Kunne godt at tænkt mig, at du havde brugt længere tid på den og havdet forklaret bedre om de forskellige produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg ked af at høre – jeg har ellers brugt meget tid, på at få den så god som muligt. Min søster mente at en lang video blev for kedelig, men hvis der er flere der mener det samme – så har jeg heldigvis stadig en video, som jeg lavede i forrige weekend, der dog er en del længere og mere dybdegående. Nu må vi se hvad de andre mener ;-)

   God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg synes det var en god video og du har sådan en smuk stemme :)
  Jeg ved ikke, om det kun var hos mig, men fra 02:38 til 03:07 kunne jeg ikke rigtig høre hvad du sagde.. Og musikken var lidt høj i forhold til din stemme nogle gange. Plus der var lidt baggrundsstøj.
  Men ellers var det en rigtig god video i super kvalitet og dejlig hyggelig. Lidt som om man selv var der :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Johanne <3 Det er jeg glad for at du synes – jeg prøver at fikse lyden med det samme – tusind tak for din feedback <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Midt i videoen fosvinder din stemme pludselig, man kan kun høre musikken?? Generelt er musikken meget højt. Ellers fin video

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.
  Starten på videoen er rigtig fin. Det med at i filmer makeuppen inden du snakker.. lidt som en start og videoen blev meget bedre af du fik en til at filme dig. Jeg synes på et tidspunkt i videoen man får problemer med at høre hvad du siger, men kun høre musikken. For det andet så snakker du får hurtigt. Jeg tror faktisk at det ville være godt, hvis du faktisk laver en lang video, hvor du lægger din makeup, samtidig fortæller om det du er i gang med.
  Evt. lægger en makeup til en by aften, hvor du samtidig viser hvilket tøj du kunne finde på at sammensætte til makeup og selve aftenen.

  Og så få lavet en ordenlig slutning i videoen, i stedet for den bare stopper brat! Så en god start, men også en god slutning. En god slutning kunne måske handle om produkter du vil overveje at prøve eller bare et pænt farvel.
  Men fortsæt med at få en til at filme dig. Det er langt bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natascha,

   Tusind tak for at du har givet dig tid, ti at give mig feedback – det er jeg super glad for!

   Jeg tager alle dine råd til mig og vil tænke over det til en anden gang. Tusind tak for det <3

   Knus og god aften,
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Havde håbet du ville lave en video, hvor du trin for trin viser hvordan du lægger din make-up. Altså hvor det starter ud med at du ingen make-up har på, og at vi så til sidst ser slut-resultatet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg ked af, hvis det var det du havde forventet – jeg vil tænke over dine råd, og inddrage dem i en kommende video <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Q

  Synes også den var skuffende. Jeg tror at grunden til folk ønskede sig en makeupvideo var ikke for at du står og taler om hvordan, men viser hvordan, ligesom andre makeup videoer. Denne video kunne lige så godt være et indlæg. Håber du snart laver en optimering af den video, for det er skuffende. Men når det er sagt ser du skøn ud og har en dejlig behagelig stemme. Håber du snart laver ny video <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg ked af at høre – men hvordan man havde forestillet sig makeupvideoen, er jo en fortolkningslag – og dette er min måde at fortolke det må.

   Jeg vil selvfølgelig tænke over det til en kommende video <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Din stemme forsvinder desværre midt i videoen :-) så vil du ikke skrive hvad det er for to ting du gennemgår fra Mac, tror det er noget highlight, samt hvilke nr/farve de to ting har? :-)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne

  Jeg troede bare det var min telefonen der var noget galt med da din stemme i videoen gik ud.
  Men du forsvinder midt i videoen. Rigtig øvøv <3
  Hvad er den der Youngblood sorte falske ?? Hvad bruger du den til ?? Og hvad kan den ??

  Og ellers en lækker video, havde håbe på du ville ligge makeup i mens du talte :).

  God aften C

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, det er det bestemt ikke – kan jeg forsikrer dig om! Jeg vil poste videoen igen, så snart lyden er fikset – hvilken Youngblood mener du?

   Tusind tak for din ros, er glad for at du kan lide videoen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Det ville være super fint hvis du også lige ville skrive hvilke børster du bruger til det forskellige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Syntes det er en rigtig fin video og du har simpelthen så sød en stemme(misforstå mig ikke, du lyder bare virkelig sød):) Jeg håber du en dag også vil lave en video hvor du ligger din makeup og fortæller samtidig :)
  Jeg håber du en dag vil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, hvor er du bare sød Christina <3 Tusind, tusind tak – jeg vil rigtig gerne lave en video hvor jeg lægger makeuppen <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvad bruger du på læberne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Synes det er super ærgerligt med lyden, og var også en smule skuffet over videoen. Kunne være fedt hvis du lavede en, hvor du tog makeuppen på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg fikser lyden så snart jeg kan – og en video hvor jeg påfører makeuppen kommer nok en dag :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine make-up links virker desværre ikke alle sammen og nogle af dem linker det samme produkt (f.eks. Bobbi Brown)

  Er det noget du vil rette? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Viola,

   Åh ja, det kan jeg godt se! Tusind tak for at have gjort mig opmærksom – det er rettet nu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvilken farve har du din Mac face and body foundation i? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sheinside musthaves - christmas wishes