Nailart and blossoms

Where to find me: near the cherry blossoms

_MG_0208 _MG_0204
PicMonkey Collage
Hej piger <3 ENDELIG kan I få nogle af disse fine billeder at se. Har sådan glædet mig til at vise jer Olivers, der er fotografen af disse billeder, fantastiske arbejde. Vi fik skudt disse fine og meget sommerlige billeder ved Bispebjerg Kirkegård, ligesom resten af Danmarks befolkning – hvilket jo ikke er overraskende, når der simpelhen er så viderunderligt smukt.

Oliver Sichlau er som sagt fotografen og jeg er virkelig imponeret over hans arbejder, som jeg aldrig havde turde forvente så flot. Han har 3 1/2 års erfaring og bor på Islands Brygge, hvilket gør ham nem at træffe. På nuværende tidspunkt er Oliver under udannelse som fotograf, men har i sine år op til denne, bl.a. arbejdet med musikeren Pede B, skuespiller Jonathan Harboe og lavet lidt arbejde hos modelbureauet Le Mangement.

Står man og mangler en fotograf til sin konfirmation, bryllup eller fødselsdag, kan jeg varmt anbefale Oliver – ville ønske jeg kendte ham, da jeg selv blev konfirmeret, da det kunne have været fantastisk med smukke billeder, fra en så stor dag. Ligeledes kan Oliver bookes til parbilleder, portrætter, blogbilleder mv.

Jeg synes Oliver overordnet er dygtig til få udvalgt de bedste billeder og få spejlet den pågældendes personlighed igennem billedet, hvilket jeg synes er kunsten ved et billede – som ikke alle formår at finde. I kan se mere af Olivers arbejder på hans hjemmeside lige her.

Jeg vil dele de sidste af billederne fra dette shoot i løbet af ugen, Christina og jeg fik nemlig også taget nogle meget smukke billeder, som er mindst ligeså fine. Min kjole er fra mærket Tiere Hawaii, den forhandles ikke i Danmark og er bestilt fra USA, hvor den lige nu er udsolgt. Jeg er igang med at prøve at få den hjem, sådan så at I kommer til at kunne bestille den igennem YouGlow. Vi skrives ved – jeg skal have ordnet nogle lektier nu <3 

2 kommentarer

  • Dkn

    Smukke Caroline!

    Så fine billeder!

    Den kjole dér, den er jo lige det jeg har ledt efter

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nailart and blossoms